dijous, 31 de gener del 2008

Comunicat nº5, Gener 2008

COMUNICACIONS PERSONALITZADES PER INTERNET
Perquè tothom pugui rebre els COMUNICATS que la Junta repartim casa per casa, però pel motiu que sigui, no el veieu, no us ho diuen ó no us n’assabenteu, el podem facilitar per correu electrònic, si ens dieu l’adreça.

AIGUA, DIFERENTS QÜESTIONS
A partir d’aquest any, el canvi d’un comptador anirà a càrrec de l’usuari.
La Junta garanteix l’aigua dins la zona de casc urbà, que properament quedarà establerta definitivament.
En cas de manca d’aigua, primer són les persones, després els animals, després els vegetals de dins casc urbà i després els de fora del casc urbà.
Fora del casc urbà, en cap cas es permet regar producció agrícola destinada a la venda. Tant sols els que fins el 31-12-07 hi tenien dret. No és el cas d’eres o de petits horts de consum propi.
Els preus continuen igual, 0’40 euros per m3, amb un mínim semestral de 5 euros, excepte per a qui tenia permís en producció agrícola destinada a la venda, que ara serà de 0’50 euros el m3.

WIFI
Aviat es procedirà al muntatge del servei, a les persones que us vareu apuntar en el seu dia. El cost inicial ó de connexió del servei, puja a 50 euros, més la instal·lació individual de cadascun, que pot variar entre 50 i 130 euros, depenent de la recepció de la senyal. El cost del manteniment anirà en funció del nombre de connexions, i pot ser 20 ó 30 euros l’any.

RED DE TENNIS
La red de tennis podeu demanar-la a Cal Mero. De moment, fins que hi hagi lloc per guardar-la en el mateix equipament.

LA RECOLLIDA SELECTIVA SENSE IMPROPIS
Quan existeix una quantitat superior al 10% d’impropis en qualsevol de les fraccions de la recollida selectiva, pot passar que tot el volum vagi a la brossa normal (o fracció resta), donat què és molt complicat poder transformar-ho o compostar-ho. Recordem també, que la cendra ha d’anar a la brossa normal i no pot anar al contenidor de la fracció orgànica.

MATANÇA DEL PORC
El proper 23 de febrer, es celebrarà la 26ª edició de la Matança del Porc. Esperem comptar amb l’ajut de tothom, alhora que aprofitem per convidar-vos a tots.