dimecres, 24 de desembre del 2008

Comunicat nº12, Desembre 2008

RECOLLIDA DE SIGNATURES DE SUPORT A LA CREACIÓ DE L’EMD
Continuant amb els tràmits necessaris per a la creació de l’Entitat Municipal Descentralitzada, i després de l’última reunió per aclarir possibles dubtes, ens centrem en la recollida de signatures de totes les persones que doneu suport a la iniciativa. Podeu signar a l’ajuntament d’Artesa en horari d’oficina, de 9 a 14 hores. No oblideu portar el carnet d’identitat.

Les persones que no estigueu empadronades també podreu donar suport, sigui quin sigui el vincle amb Baldomar, però en aquest cas, les signatures es podran fer al Casal del poble, mentre duri la preparació dels informes, és a dir, uns mesos. Tot i així, si és ara quan us empadroneu, també podreu signar tot seguit.

EMPADRONAR-SE A BALDOMAR
Seguint en aquesta qüestió, demanem a tothom que pugui i no tingui cap perjudici, s’empadroni al poble (cal fer-ho a les oficines de l’ajuntament d’Artesa). Un padró d’habitants més alt, sempre ens reporta més ingressos, i millor posició per negociar el conveni-marc en cas de constituir l’EMD.

GRUP DE TREBALL PER PREPARAR ELS INFORMES DE L’EMD
Tal com es va dir en la reunió del 22 de novembre, des de la Junta tenim la intenció de crear un grup de treball per poder repartir la feina i preparar tots els informes necessaris per a completar el dossier, que acompanyarà les signatures en la sol·licitud de l’EMD, en cas d’aconseguir-ne la necessària majoria. Tots els voluntaris en formar part d’aquest grup, ho han de comunicar a qualsevol membre de la Junta.

EN MARXA, LA DEIXALLERIA COMARCAL QUE HI HA AL POLÍGON INDUSTRIAL D’ARTESA
Amb la voluntat de continuar en la tasca de reduir les deixalles que van a l’abocador, ha entrat en servei la nova deixalleria. de dilluns a divendres de 17 a 20 h, per facilitar la recollida de totes les coses recuperables