dimarts, 13 d’abril del 2010

Comunicat nº23, Abril 2010

APROVACIÓ DEFINITIVA DE LES APORTACIONS VOLUNTÀRIES 2010

Com a resum de la reunió del passat 2 d’abril, on s’havia de concretar el mode i el període de pagament, de 200 euros per casa, aprovat en la reunió general del poble el passat dia 28 de febrer, us detallem el resultat definitiu de l’acord:

• L’aportació dels veïns, és fer un pagament de 200 euros per casa, que equival al 5% de totes les obres que fins ara s’han fet al poble, comptant amb la del carrer de la Font i Pl. Església, que s’ha de dur a terme aquest 2010 i recentment ha sortit a licitació pública.
• Ha de pagar cada casa que es consideri habitatge, és a dir, qui paga les escombraries municipals.
• Aplicant el sentit comú, si en alguna casa hi ha vinculades vàries famílies, aquesta quantitat es pot augmentar voluntàriament.
• De la mateixa manera, si en alguna casa hi viu una sola persona, sense vincles amb d’altres familiars o persones, es pot parlar amb la Junta, per rebaixar aquesta quantitat.
• Si alguna persona és propietària de finca urbana o té un vincle amb Baldomar, però no té habitatge, també pot col·laborar amb una aportació econòmica.
• S’estableix un període de pagament des d’ara fins el dia 1 d’agost.
• Si a algú aquest plaç li resulta insuficient, cal parlar-ne amb la Junta, i es pot donar facilitats per fraccionar la quantitat fins a un any.
• Els pagaments es poden realitzar en el núm. compte 2081 0534 69 0000010327 de Caixa Penedès, indicant el nom de la casa, o bé en efectiu a qualsevol membre de la Junta, qui farà entrega d’un rebut.

Per a qualsevol aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb la Junta. Amb aquesta proposta s’ha buscat la complicitat de tot el poble, perquè es participi econòmicament en una part de les obres. Aquests diners serviran per crear més inversió, no pas per pagar les obres ja fetes o per destinar-los a serveis que estan funcionant. El desig de la Junta Veïnal és desenvolupar més equipaments i nous serveis, perquè us en pugueu gaudir directament.

Aprofitem novament l’ocasió, per agrair la col·laboració de tots vosaltres, perquè Baldomar vagi avançant.