divendres, 23 de juliol del 2010

Comunicat nº26, Juliol 2010

EXPOSICIÓ D’ANTONI BORRELL
Des del dia 2 de juliol i fins l’1 d’agost, roman oberta l’exposició del pintor local Antoni Borrell, sobre la vida d’en Jaume I, al Museu Comarcal de la Noguera. Situat a la Plaça dels Comtes d’Urgell, 5, de Balaguer, obre:
• de dimarts a dissabte: d’11 a 14h. i de 18 a 20h.
• diumenges i festius: d’11 a 14h.
• dilluns: tancat

BRANQUES AL MIG DELS CAMINS
Durant aquest estiu s’han tallat branques que fan nosa per circular pels camins, però s’han deixat al mig del pas. Volem recordar que tots els elements vegetals que entren dins de l’espai d’un camí, s’haurien de treure pels mateixos propietaris. Si ho fa una altra persona seria millor que ho digui abans, i sobretot que no deixi les restes al camí, donat que l’obstacle és molt pitjor. S’han de col·locar en un lloc que no perjudiquin ningú.

NO APARCAR A LA PLAÇA DE LA FONT
Demanem a tots els veïns, que durant la temporada d’estiu no deixeu els vostres vehicles estacionats a la Plaça de la Font.

NOUS SERVEIS DE WIFI
Amb les últimes incorporacions hem assolit la xifra de 39 serveis en tot el poble. Aquest nombre de partícips, conjuntament amb les gestions de la Laura, tresorera de l’Associació, que han permès estalviar part de la connexió, han aconseguit poder establir la quota anual 2010 en només 25 euros, que aviat cobrarà la mateixa Associació.

HORARI ESTIU CASAL
Un cop iniciada la temporada d’estiu, us recordem els nous horaris del Casal:
• Entre setmana: de 9 a 12 del vespre
• El dissabte: de 2/4 de 3 fins les 12 de la nit.
• El diumenge i els festius: de 2/4 d’una del migdia fins les 12 de la nit.
Tant els dissabtes com els diumenges, si per la tarda queda buit el local, es tancarà i es reobrirà a 2/4 de 8 de la tarda.

Esperem que gaudiu de les nits a la fresca, si es que en fa !!!