dissabte, 3 d’agost del 2013

Comunicat nº14, Juliol 2013


FESTA MAJOR   2013
Us convoquem a la reunió de poble per explicar com està el tema de la Festa Major d’enguany i per demanar-vos la col·laboració en el desenvolupament dels actes que s’hi celebraran.

Això serà el proper dissabte dia 3 d’agost, a les 7 del vespre a la Casa de la Vila.

ACTIVITATS A LA PISCINA
 - Com ja sabeu, podeu disposar del servei de Bibliopiscina, en col·laboració amb la Biblioteca d’Artesa.
 - Des del dia 19 de juliol, ja es compta amb el servei de Socorristes, en tot l’horari de funcionament de la instal·lació, gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida.
 - Activitat del Concurs del Club Super3: Tots els nens i nenes poden participar en l’elaboració d’una nau espacial, feta amb tot tipus de material reciclable. Cada dimarts i dijous, a partir del dia 6 d’agost, de 5 a 6 de la tarda a les piscines. Recordeu-vos de portar una llibreta, colors i el cost serà d’1 euro.

NOU HORARI A L’OFICINA DE L’ADF SANT MAMET
A partir d’ara l’oficina restarà oberta els divendres de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, en lloc dels dissabtes. Recordeu que per demanar un permís de tallar llenya, cal portar el núm. de polígon i parcel·la i una fotocòpia del DNI.

OBRES
 - Les obres de la Sala del Ball estan a punt d’acabar. Finalment tindrem una sala multifuncions de la que tots podrem gaudir.
 - A la Plaça de la Font s’ha substituït l’acàcia vella per tres moreres,  amb la voluntat d’intentar ombrejar l’espai. Recordeu que durant l’estiu no es pot estacionar en aquest lloc. Gràcies.