divendres, 8 de maig del 2015

Comunicat nº29, Maig 2015


JARDINERES
Durant l’abril s’han col·locat algunes jardineres pel poble, que ja estaven demanades per diferents veïns i que ells mateixos cuidaran de mantenir-les. Les barriques ajuden a mantenir la història viva del vi en el nostre poble, on pràcticament hi havia un celler a cada casa.

AJUT GESTIÓ FORESTAL SOSTENIBLE
S’han col·locat diferents senyals informatives i direccionals per marcar unes rutes pel terme del municipi, amb diferents indrets panoràmics i naturalístics. Això ha estat gràcies a la subvenció que ens va atorgar Gestió Forestal Sostenible, del Departament d’Agricultura, per a la millora de les zones afectades per diferents figures de protecció, que és el cas del marge dret del riu Boix, quasi bé tot integrat dins la Xarxa Natura 2000. L’ajut ha estat de 9.526,78 euros, sobre un pressupost de 16.467,71 euros.
En tants pocs dies ja s’ha rebut una agressió i ens han pintat dues senyals !!!

ELECCIONS MUNICIPALS, EMD BALDOMAR I AJUNTAMENT D’ARTESA
Es van aclarint les coses. Aquest cop votarem a Baldomar, com s’havia fet abans de perdre la mesa. Tots els empadronats a Baldomar haurem d’anar a la Casa de la Vila on hi haurà dues urnes, una per l’elecció del President de l’EMD i l’altra per votar l’Alcalde d’Artesa.  Fins el dia 14 de maig, sou a temps de demanar el vot per correu a les oficines de Correus, si no podeu ser-hi el dia de les eleccions, diumenge 24 de maig.
·      Mítings dels partits a l’Ajuntament d’Artesa: (Sala del Ball)
-   ERC, el dijous dia 21 de maig, a les 9 del vespre
-   CiU, aquest divendres dia 8 de maig, a les 2/4 de 10 del vespre
-   PP, el dimarts dia 19, a les 8 del vespre
·      Mítings dels candidats a l’EMD de Baldomar: (Sala del Ball)
-   Josep Galceran  (CP), dissabte 16, a les 7 de la tarda.
Animem a la participació en aquests primers comicis al poble, i just ara que és compliran tres anys de la constitució de l’EMD, concretament el dia 18.

BROSSA I CONTENIDORS
De nou hem d’insistir en com gestionem el llançament de la brossa. El punt de recollida del carrer de Planers ha quedat “coix” atès l’incendi de fa uns dies. Però el que no podem fer és deixar la brossa al terra si el contenidor està ple. O bé la baixeu als d’altres punts o bé la guardeu, per evitar l’escampada de les deixalles pel carrer.

COMISSIÓ DE FESTES
La Comissió demana gent per incorporar-se a la mateixa comissió, per anar tancant tot el tema de la Festa Major.

NOU “RESSOPÓ” DE LES SOBRES DE LA MATANÇA
En principi s’organitza pel dissabte dia 16 de maig. Tothom qui vulgui apuntar-s’hi, que ho faci al Casal, fins el divendres dia 15 a la nit.