dijous, 2 de juny del 2016

Comunicat nº39, Maig (2) 2016


REUNIÓ AMB ELS PROPIETARIS DE FINQUES RÚSTIQUES, DESPRÉS DEL CONCURS PER L’ÀREA PRIVADA DE CAÇA
Un cop s’ha celebrat el concurs, la cosa ha quedat deserta. Cap oferta dins del marc que es va establir amb els propietaris. Cal tornar a parlar- ne, per negociar amb els possibles interessats. Convoquem reunió pel dissabte dia 4 de juny, a les 8 del vespre a la Sala del Ball. 


II TROBADA DE LA GENT GRAN AL CONSELL COMARCAL
El passat dia 21 de maig es va celebrar la II Trobada de la Gent Gran de la Noguera, on es va explicar el que estan fent els Serveis Socials per dinamitzar i atendre les persones de més de 75 anys. La intervenció d’una psicòloga va posar sobre la taula uns consells per evitar o reduir els efectes de les malalties neurodegeneratives, que creiem interessant donar a conèixer a tothom: 

   -  Estil de vida i alimentació adequada 
   -  Activitat mental: lectura, comunicació, atenció, observació,...  
   -  Activitat física: de manera constant, periodicitat, ...  
   -  Dormir adequadament: per aixecar-se descansat. 
   -  Vida social rica: sortir, participar, ocupació,....  
   - Factor emocional controlat: distracció, bon humor, saber estar...


BAIXA D’UN MEMBRE DE LA JUNTA DE L’EMD Per motius personals, canvia de residència la membre de la Junta Júlia Calcagno. A l’espera d’incorporar un nou vocal, volem agrair-li el seu interès i dedicació durant tot aquest temps, així com el seu punt de vista de persona jove i compromesa. 

FESTA MAJOR 2016
La Comissió de Festes està organitzant l’esdeveniment. Qualsevol persona que hi estigui interessada en col·laborar, s’ha de dirigir a correu comissiobaldomar@hotmail.es o bé a otorres1989@gmail.com, o al telèfon 690 38 06 14. 

CAMINS DEL TERME I CUNETES CARRETERA CLUA
Aquests últims dies s’ha fet un petit repàs als camins del terme, més que res refer trencaaigües i cunetes, per treure l’aigua del ferm. Per la seva part, l’Ajuntament d’Artesa ha netejat les cunetes de la carretera de Clua.