dimecres, 15 de maig de 2019

Comunicat nº67, Maig 2019


-->
SUBVENCIONS PER A OBRES EN L’INTERIOR DELS HABITATGES, PER A PERSONES GRANS
El Consell Comarcal informa que s’ha obert la convocatòria 2019, per demanat ajuts per arranjar l’interior d’habitatges de persones majors de 65 anys. Podeu demanar cita prèvia al 973448933.  Es podrà sol·licitar l’ajut fins el dia 28 de juny de 2019. Les obres no poden estar iniciades o acabades. Han de ser en l’edifici de residència. Habitabilitat, accessibilitat i normativa instal·lacions

MUR CARRER RIERA
Finalment s’han acabat les obres del mur que va caure fa 13 mesos. Així mateix s’ha generat un nou espai, amb recreació històrica per la construcció de 6 merlets i s’ha millorat l’entrada per girar correctament cap a la carretera de Clua.

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE GRAN FORMAT
La veïna del poble, l’Olga Mayora, exposarà unes fotografies amb una definició molt singular, per l’altre cap de setmana a la Sala del Ball. El dissabte dia 25 a partir de les 7 de la tarda, i el diumenge dia 26, de les 12 a les 2 del migdia i de les 6 a les 8 del vespre.

ELECCIONS MUNICIPALS, A L’EMD DE BALDOMAR i A L’AJUNTAMENT D’ARTESA,  i TAMBÉ  ELECCIONS EUROPEES -  DIUMENGE DIA 26 DE MAIG
Es tornarà a votar a la Casa de la Vila on hi haurà tres urnes, una per l’elecció de la Presidència de l’EMD, l’altra per votar l’Alcalde d’Artesa i una tercera per a les eleccions d’Europa. En el cas de l’EMD hi han 3 opcions. Haureu de marcar amb una creu el vostre candidat. Per Artesa, hi ha tres llistes, caldrà triar-ne una. Per les Europees, hi ha diferents opcions, i també caldrà triar-ne una. Fins el dia 16 de maig, sou a temps de demanar el vot per correu a les oficines de Correus, si no podeu ser-hi el dia de les eleccions.
·       Mítings dels partits a l’Ajuntament d’Artesa: (Sala del Ball)
o   ARTESA PEL CANVI, el dijous dia 16, a 2/4 de 10 del vespre
o   ERC-AM: el dissabte dia 18 de maig, a partir de les 9 del vespre
o   JxCAT, JUNTS PER ARTESA: el dimarts dia 21 de maig, a les 9 del vespre.
·       Mítings dels candidats a l’EMD de Baldomar: (Sala del Ball)
o   Cristina Dil (Tots Fem Baldomar – AM), dissabte dia 18 de maig, a les 9 del vespre, conjuntament amb el mateix partit per l’Alcaldia d’Artesa.
o   Gemma Cayetano (JxCAT-Junts per Baldomar), dimarts 21, a les 9 del vespre, conjuntament amb el mateix partit per l’Alcaldia d’Artesa.
o   Josep Galceran (CP),   no farà míting.

Animem a la participació en aquests comicis al poble, just quan es compleixen 7 anys de la constitució de l’EMD, concretament el dia 18 de maig.


ASSOCIACIÓ DE VEÏNS
“AMICS DE BALDOMAR”


SOPAR DE PRIMAVERA  
Com cada any, l’últim dissabte de maig, es celebrarà la Festa de la Primavera. A partir de les 9 del vespre, a la Plaça de la Font

VISITA AL MUSEU COMARCAL, A TÀRREGA. 
Aquesta activitat es programa pel diumenge dia 2 de juny. A 3/4 de 10 del matí, a la Pl. de l’Olivera.