dimecres, 10 de juny del 2009

Comunicat nº16, Juny 2009

ENTITAT MUNICIPAL DESCENTRALITZADA
El dia 1 de juny, el Ple de l’Ajuntament d’Artesa, va aprovar per unanimitat el projecte presentat pel poble de Baldomar. N’hi ha una còpia al Casal, que molts ja heu vist.

ARRANJAMENT DEL PONT DE LA MESQUITA
Tot i que encara s’ha de polir, ja està llest el nou pas al Pont de la Mesquita que va caure l’estiu passat.

NETEJA GENERAL DEL POBLE
L’Ajuntament d’Artesa, després d’unes setmanes de retard, torna a venir a netejar el poble. Als qui heu mantingut els vostres carrers i altres espais nets, moltes gràcies.

TREBALL DE RECERCA SOBRE LA HISTÒRIA DE BALDOMAR
Si algun estudiant estigués interessat en realitzar un treball de recerca sobre la història de Baldomar, el professor d’història sr. Manuel Gabriel, de Ponts, estaria disposat a dirigir-li el treball.

COMPTES DE BALDOMAR 2008 I PREUS DELS SERVEIS 2009
A continuació us adjuntem el tancament dels comptes de l’any 2008. Per l’any 2009 els preus de les taxes i serveis que dóna el poble, es mantenen igual que l’any anterior.
Podeu clicar al damunt per veure-ho ampliat.




REUNIÓ AMB TOT EL POBLE
El proper diumenge dia 14 de juny a les 4 de la tarda a Casa la Vila, us convoquem a una reunió de caràcter general, on es tractaran els següents punts: els comptes del 2008, l’estat de les obres, el balanç econòmic actual i els tràmits de l’EMD. A més, intentarem aclarir tots els vostres dubtes sobre qualsevol qüestió.

BÀSCULA MUNICIPAL
Com que encara no hem trobat cap persona ni cap mecanisme adient per donar el servei de la bàscula, a partir d’ara s’haurà de demanar la clau a cal Mero. Podeu fer-ho fins i tot el dia abans per telèfon. Telf. 973 291088 o 649564386. El preu continua sent 1’50 euros.

COBRIMENT PISTA POLIESPORTIVA
S’està treballant per acabar el cobriment de la pista poliesportiva.

CARRER DE LA MESQUITA
El 20 de maig, Telefònica va aprofitar els tubs de servei que es van posar al carrer de la Mesquita, per soterrar el cable de telèfon del Xalet. Després de la collita, la mateixa companyia retirarà els pals que portaven l’antic cable i tota aquesta zona quedarà neta.




ASSOCIACIÓ DE VEÏNS
“AMICS DE BALDOMAR”

REVETLLA DE SANT JOAN
El proper dia 23 de juny a les 8 del vespre tindrà lloc l’arribada de la Flama del Canigó i encesa de la foguera, als Freginals. A continuació celebrarem el Sopar de Revetlla a la Plaça de la Font, i tot seguit ball amb música en directe per a tothom. Els tiquets ja es poden adquirir al Casal de Baldomar al preu de 10 € pels socis i de 12 pels no associats.