dilluns, 13 de juliol del 2009

Comunicat nº17, Juliol 2009

XERRADA SOBRE L’EVOLUCIÓ DE LA RECOLLIDA SELECTIVA
El sr. Jordi Ignasi Vidal, tècnic del Consell Comarcal de la Noguera, ens oferirà una xerrada sobre el reciclatge de la brossa. Això serà el proper dia 5 d’agost a 2/4 de 8 del vespre, al local de l’Associació de Veïns. Recordar que les fustes, ferros, pots de pintura, vidres de finestra o miralls, no es poden deixar al costat dels contenidors, ja que van a la deixalleria comarcal, situada al polígon industrial d’Artesa de Segre. Roman oberta totes les tardes de 4 a 8 (excepte els dimarts, dissabtes i festius), i el dissabte pel matí de 10 a 14 hores. El voluminosos també hi van, però si voleu encara funciona el servei mensual de recollida, trucant a l’ajuntament d’Artesa, 973400013.

CASAL – TEMPORADA D’ESTIU
Tot i que moltes nits el Casal ja roman obert, la temporada d’estiu per les nits començarà el proper dilluns dia 13 de juliol. Us animem a sortir i a gaudir de la fresca. Recomanem que no deixeu els cotxes a la Plaça de la Font, almenys per les nits.

AIGUA
Actualment s’estan mirant els comptadors de l’aigua potable, per determinar el consum del primer semestre. Mireu de facilitar la seva lectura.

PISTA POLIESPORTIVA
El passat 2 de juliol van acabar les obres de cobriment de la pista poliesportiva. Properament i gràcies a l’Associació de Veïns “Amics de Baldomar” disposarem d’unes cistelles de bàsquet. L’accés rodat estarà limitat, per no embrutar ni alterar la zona de joc, ni la zona peatonal. També demanem que es respectin els equipaments dels quals disposem, perquè tothom en pugui gaudir.

CAGADES DE GOSSOS
L’any passat ja varem insistir en aquest aspecte, però no ha donat resultat. Cal que tingueu cura dels vostres gossos i que no facin les seves deposicions pels carrers del poble.

WIFI
Molt aviat l’Associació de Veïns passarà el cobrament de la quota de manteniment del servei de Wifi. Es pagarà des de l’inici, el segon semestre de 2008 i tot l’any 2009, al preu de 40 euros.

VARIANT DE COMIOLS
La proposta d’Obres Públiques sobre la variant d’Artesa que ha d’anar cap a Tremp, s’allunya molt d’Artesa. A part, és un projecte molt distant de les recomanacions del correcte desenvolupament de les infraestructures, segons el Pla Territorial Parcial de Ponent. En les al·legacions presentades per l’Ajuntament i per altres pobles i entitats veïnes, s’ha demanat que es respecti al màxim el traçat actual i que la variant passi el més a prop d’Artesa possible, amb la construcció d’un pont just abans del Pont d’Alentorn. Si es contemplen aquestes al·legacions, aniria molt bé pel nostre poble, com a variant d’Artesa i sobretot pel trànsit pesat.