dijous, 21 de juny del 2012

Comunicat EMD nº2, Juny 2012

MARATÓ PER LA POBRESA
Coincidint amb la festa de la posada en marxa de l’EMD, es van recollir els donatius per la Marató contra la pobresa. En total hi havia 102 euros.

JORNADA DE PORTES OBERTES DELS VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL
El proper dissabte dia 16 de juny, durant tot el dia, els Voluntaris de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Artesa de Segre, celebren una jornada de portes obertes. La inauguració oficial serà a 2/4 d’una del migdia, al Centre d’Entitats les Monges.

 JORNADES D’EMPRENEDORIA
A partir del mes de juliol es duran a terme unes jornades d'emprenedoria. Estan organitzades per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Artesa de Segre i l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, amb la col·laboració de la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d'Artesa de Segre, on s’impartiran les mateixes de manera gratuïta i obertes a tothom. Us podeu inscriure a partir de l'1 de juny:
• 4 de juliol de 10 a 11.30 h Quin ha de ser el meu currículum vitae?
• 11 de juliol de 10 a 11.30 h Entrevista de feina. Com cercar feina on-line
• 18 de juliol de 10 a 11.30 h Jornades de joves emprenedors 

TALL CARRER PRAT DE LA RIBA, A L’ENTRAR A ARTESA 
S’ha tallat varis dies el carrer Prat de la Riba, per l’enderroc d’una casa. Donat que també està tallat el carrer de darrera la Granja, l’alternativa per entrar a Artesa serà el Carrer Lleida, cap a la Carretera de Tremp.

PRIMERS PASSOS DE L’EMD DE BALDOMAR 
El proper divendres dia 15, a 2/4 d’11 del vespre, es celebrarà el primer Ple de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Baldomar. Aquest serà un Ple Extraordinari, per repartir els càrrecs, aprovar la plantilla de personal, el Pressupost pel 2012 i diferents qüestions, imprescindible per poder començar a treballar.

Els Plens s’establiran ordinàriament cada primer dimecres de mes parell, (el segon dimecres, si el primer és festiu), a les 10 del vespre a la Casa de la Vila i oberts a tothom.

A partir de la setmana que ve, s’obrirà l’oficina de l’EMD. Inicialment cada matí de 10 a 1, a excepció dels dimecres i dissabtes. Tot i així, el primer dissabte de cada mes també s’obrirà amb el mateix horari. Per qüestions d’equipament i condicions, la seu de l’oficina serà la Sala de l’Associació de Veïns. Totes les obres, ja siguin menors o majors (obra nova), s’han de comunicar i sol·licitar la llicència a Baldomar, donat que aquesta és una de les competències adquirides.

AVÍS
El proper dilluns dia 18 es tallarà la carretera, a l'alçada del rentador, entre 9 i 12 del migdia, pel muntatge d'una grua.
Tingue-ho present.