dilluns, 4 de juny del 2012

Comunicat nº1, Juny 2012

FESTA D’INAUGURACIÓ DE L’EMD DE BALDOMAR
Com vàreu poder viure, va ser un dia fantàstic per Baldomar. Volem agrair a tot el poble, la implicació i la sinèrgia perquè la jornada fos complerta i satisfactòria. També a les organitzacions: Associació de Veïns i Comissió de Festes i al Celler Vall de Baldomar, l’esforç amb la participació i la col·laboració. També, com no, al Departament de Governació encapçalat per la Vicepresidenta, que en tot moment ha recolzat el nou ens local i va viure intensament la jornada. I a totes les persones convidades, siguin institucions, associacions o particulars, que ens van acompanyar i felicitar pel moment.
Moltes gràcies a tots. D’aquí endavant l’EMD serà l’eina que permetrà encarar el futur amb optimisme.







TALL CARRETERA DE CLUA
Finalment la carretera es tallarà el dilluns dia 11 de juny. Durant uns 15 dies aproximadament s’haurà de circular per la via alternativa, tal com anunciàvem en l’anterior comunicat.

CÀNON DE L’AIGUA
 Aviat passarem a mirar els comptadors de l’aigua. Aleshores actualitzarem els rebuts i s’aplicarà el cànon, que l’Agència Catalana de l’Aigua fa dies que ens reclama. Totes les persones que acostumàveu a pagar l’aigua en efectiu, ens hauríeu de donar el núm. de compte, perquè a partir d’ara la gestió del servei de l’aigua serà amb l’emissió de la factura via bancària.