dilluns, 3 de març del 2014

Comunicat nº20, Febrer 2014

CALENDARI  FISCAL I  PREUS SERVEIS
El pagament dels impostos i taxes per l’any 2014, queda establert de la següent manera:
·       Aigua del segon semestre de l’any passat: durant gener i febrer.
·       Guals: durant març i abril
·       Escombraries: durant l’abril i el maig.
·       Aigua del primer semestre d’enguany: durant juliol i agost.
·       Wifi: durant agost i setembre.
·       Impostos: IBI ubana, IBI rústica, i l’impost de vehicles, ho cobra directament l’Ajuntament d’Artesa amb el sistema i en les dates habituals, si no hi ha canvis.

CALENDARI  ANDRÒMINES
Si voleu planificar la recollida de voluminosos que fa el Consell Comarcal de la Noguera us podeu anotar els dies que vénen. De totes maneres, abans us heu d’apuntar a l’oficina de l’EMD.
* 12 de març, 9 d’abril, 14 de maig, 18 de juny, 9 de juliol, 6 d’agost, 17 de setembre, 15 d’octubre, 19 de novembre i 17 de desembre.

CANVI CONTENIDORS SELECTIVA
El passat dissabte dia 15 de febrer, el Consell Comarcal va canviar els contenidors de recollida selectiva per crear 3 espais complerts. Però abans havíem de preparar el terra en dos d’aquests llocs. Demanem tingueu una mica de paciència fins que puguem acabar aquestes zones: al costat de la bàscula, al costat de la piscina i al carrer de Dalt. La idea és tenir totes les opcions juntes per facilitar el servei i separar millor els diferents tipus de brossa. D’aquesta manera també aconseguirem abaratir el rebut de la brossa.

MATANÇA DEL PORC CELEBRADA EL PASSAT DIA 22 DE FEBRER
Volem agrair la col·laboració de tots vosaltres, tant en les feines que comporta la festa com en la participació d’ella.
DINAR AMB EL QUE HA QUEDAT DE LA MATANÇA DEL PORC
El proper diumenge dia 23 de març a les 2 del migdia, es farà un dinar a la Plaça de la Font amb el que va sobrar de la Matança. Tothom qui vulgui assistir-hi s'haurà d'apuntar al Casal, fins el dissabte dia 22 abans de les 5 de la tarda. El cost anirà en funció del que s'hagi de comprar.
PETITES OBRES AL CASAL  i   A LA PLAÇA DE LA FONT
S’han realitzat unes petites obres per la millora del Casal. Canvi de finestra, més espai al WC, canvi part il·luminació, repassar parets de dins i de fora i pintar. Així mateix s’ha acabat de polir la plaça de la Font, atesa la plantada de les moreres.

MONUMENT DEDICAT A BALDOMAR  i  PROJECTE DE SENYALITZACIÓ
Aquest cap de setmana s’ha pogut col·locar el monument que ha realitzat el sr. Joan del Susei com a regal al poble, al que estem molt agraïts. En breu s’ha d’executar el projecte de senyalització. Ambdues coses canviaran la imatge de l’entrada del poble i restarà pendent d’inaugurar.

XERRADA-COL·LOQUI DE LA SRA. CARME BORBONÉS

La sra. Carme Borbonés, veïna del poble, farà una xerrada-col·loqui com a Presidenta de Càritas Catalunya, el proper divendres dia 28 de febrer a les 8 del vespre, a la Biblioteca d’Artesa de Segre.