dijous, 22 de maig del 2014

Comunicat nº21, Maig 2014

REPARACIÓ BOMBA GENERAL A LA PLANA  

Fa uns dies que es va espatllar la bomba general que porta l’aigua al depòsit. Varem estar unes hores sense subministrament  i  que es van aprofitar per la neteja del mateix. Disculpeu les molèsties. La bomba es va canviar després de 19 anys i aproximadament 17.000 hores de funcionament, un rendiment excel·lent.


COMISSIÓ DE FESTES 

Ja s’ha format la Comissió de Festes per aquesta temporada. Qui vulgui participar-hi, que es posi en contacte amb nosaltres o bé directament al correu electrònic comissiobaldomar@hotmail.es . S’ha començat a treballar en la planificació de la propera Festa Major, a celebrar els dies 29, 30 i 31 d’agost.


OFICINA DE L’EMD

Torna a quedar oberta l’entrada a l’oficina per l’atenció al ciutadà, després de l’agressió que es va sofrir a finals de febrer.


TROBADA MEDIEVAL A BALDOMAR

Diferents grups de recreació medieval faran una estada a l’espai Freginals, durant el cap de setmana del 10 i 11 de maig.  En total hi haurà sis grups, provinents de diferents indrets de tot Catalunya. Podreu atansar-vos a veure’ls.


ELECCIONS EUROPEES

En aquestes eleccions els veïns empadronats a Baldomar, també haureu d’anar a votar a  Artesa, igualment com es feia fins ara.