divendres, 8 de gener de 2016

Comunicat nº35, Gener 2016


CASAL I PISCINA DE BALDOMAR
Finalment només hi ha hagut un interessat en fer-se càrrec d’aquest serveis. D’acord amb les bases i les condicions establertes, s’extendrà un contracte on quedin fixades les variables de la negociació, segons la proposta de gestió que presenta el proposant, tant pel Casal com per la piscina en la temporada que aquesta romandrà oberta.
D’entrada, a partir del dia 11 de gener, el Casal romandrà tancat unes tres setmanes, per fer els canvis i reformes necessàries, tant per la proposta de canvi, com en l’apartat de la legalitat, perquè a partir d’ara el servei serà privat, per compte i risc de l’adjudicatari.
Si durant aquest període els veïns i veïnes voleu trobar-vos, s’habilitarà l’espai de la Casa la Vila per tal d’oferir els serveis mínims de Bar. Els horaris seran els següents: Divendres: a partir de les 21h., Dissabtes: a partir de les 15h i de les 21h, Diumenges: a partir de les 15h i de les 19h. Es tancarà en pic quedi buit. 

GRUP DE CORREU ELECTRÒNIC DE BALDOMAR
Falten 8 correus electrònics per arribar als 300, en el conjunt del grup, on us fem arribar la informació de l’EMD, via Comunicat o per alguns avisos més concrets o urgents que van succeint. Si algú encara no ens ha fet arribar el seu correu o si coneixeu persones que voldrien rebre aquestes informacions i no estan al grup, els hi poden facilitar el contacte. 

RENÚNCIA COM A MEMBRE A LA JUNTA DE L’EMD
La fins ara membre de l’EMD, Gemma Cayetano, ha presentat la seva renúncia a formar part de la Junta, al·legant motius personals. Des d’aquí volem agrair-li els serveis que ha prestat durant aquest temps, en benefici del poble. 

CENTENARI DEL SISQUET DEL PEBRESCÓ
Un acte emotiu resumeix la Festa del Centenari del Sisquet. Volem agrair als familiars, veïns, Associació, Ajuntament d’Artesa, Consell Comarcal i SSTT de Benestar, la seva col·laboració i disposició en compartir aquesta celebració.