dimarts, 26 de gener de 2016

Comunicat nº36, Gener 2016


FESTA DE LA MATANÇA 2016
Enguany celebrarem la 34ena. edició de la Matança del Porc que s’escau el dia 27 de febrer, dissabte. Recordeu que pel dinar caldrà el tiquet corresponent, al preu de 12 euros. La matança començarà a les 9 del matí a la Plaça de la Font. Com sempre demanem la vostra col·laboració i assistència a la festa. 

LECTURA DELS COMPTADORS DE L’AIGUA
Encara ens manquen lectures de diferents comptadors d’aigua als quals no podem accedir. Quan abans ens les passeu millor. Moltes gràcies. 

CALENDARI DE RECOLLIDA D’ANDRÒMINES 2016
Les andròmines i els voluminosos que recull el Consell Comarcal es farà segons els dies previstos. Tingueu en compte que uns dies abans, ho heu de comunicar a l’oficina de l’EMD, detallant el que tingueu:
15 de febrer, 14 de març, 18 d’abril, 23 de maig, 13 de juny, 18 de juliol, 29 d’agost, 19 de setembre, 17 d’octubre, 28 de novembre i 19 de desembre.

L’INSTITUT ELS PLANELLS D’ARTESA, PROJECTA UNS CONTENIDORS INTEL·LIGENTS
Els alumnes de 4rt. d’ESO de l’Institut els Planells d’Artesa preparen com a treball, un projecte per millorar el reciclatge de la brossa a Baldomar, amb la construcció d’uns contenidors intel·ligents, a base de components electrònics per identificar les persones que llencen les escombraries i la quantitat de les mateixes.
Així doncs, han preparat una enquesta que adjuntem, que ells mateixos passaran a recollir fins a final de mes. Podeu contestar en format paper o per internet, a l’enllaç: http://goo.gl/forms/LHdyt34EXr 
ENQUESTA ALS HABITANTS DE BALDOMAR: 

1. A casa reciclen? (molt bastant poc gens)

Molt
Bastant
Poc
Gens
Paper
Vidre
Envasos
Matèria orgànica
Piles
Medicament caducat
Altres

2. Si en general fa un bon reciclatge, per quin motiu recicla? 

3. Sabent que pujarà el preu de la factura un 50% o més, estaríeu d’acord amb que qui recicla més pagui menys? 

4. Amb el cas de que es portés a terme l’automatització dels contenidors, vostè reciclaria més? 

5. Té alguna proposta per millorar el reciclatge a Baldomar? 

6. Els hi sembla correcta la distribució de contenidors actual a Baldomar? Creu que es podria millorar?