dimarts, 17 de juliol del 2018

Comunicat nº60, Juliol 2018



CONTENIDORS DE PILES I FLUORESCENTS
L’Oficina de l’EMD ja disposa dels contenidors de piles i fluorescents domèstics, per evitar que us calgui desplaçar a la deixalleria.

TEMPORADA DEL CASAL PER L’ESTIU
Finalment s’ha pogut concretar i com l’any passat, s’iniciarà la temporada d’estiu al Casal de Baldomar. A partir del proper dilluns dia 23 de juliol, podreu pujar a prendre alguna cosa i gaudir de la fresca. L’horari serà el següent:
  • Vespres: tots els dies de la setmana, de 2/4 de 10 del vespre fins les 12 de la nit
  • Migdies: dissabte obert, diumenge tancat.

FEINES DEL POBLE
A partir d’ara, la Sara Carbó ens realitzarà les tasques de neteja del poble. S’ha acabat el Pla d’Ocupació que ens atorgava el Consell Comarcal, a més que en les últimes 4 setmanes, els dos treballadors han estat de baixa. Quan es donen circumstàncies així, és difícil acudir a totes les necessitats. Per tenir-ho millor, caldria més implicació de tots.

PRIMER INCENDI DEL 2018
El dijous dia 12 de juliol, hi va haver un petit incendi a la partida de la Coma en Solé. Gràcies a la ràpida intervenció d’alguns veïns amb el tractor, la cosa va quedar en un ensurt. Acte seguit van venir 2 camions i un helicòpter dels Bombers, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra, Guardia Urbana d’Artesa i els Forestals. Moltes gràcies a tots.

FESTA DE LA CUINA DEL CONILL 2018
L’Associació ja prepara la Festa del Conill pel dissabte 28 de juliol. Us arribarà un altre follet editat per ells.

EL LLIBRE “CASES DE BALDOMAR”
Creat per dues generacions de Francesc Comabella, cal Pebrescó. És un compendi que integra diferents generacions de persones que han viscut a cada casa del poble, amb anècdotes i molta història i alguna altra col·laboració. És una satisfacció gaudir-ne. Amb el vist-i-plau dels autors, si en voleu una còpia us la podem preparar a l’ajuntament, al cost de 5€ per les despeses.

SOPAR DE “TRAJE”
Cada primer dissabte de mes, continua el sopar de col·laboradors que porten plats per compartir amb els altres

ADREÇAT A TOTS ELS PROPIETARIS DE LA PISCINA,
DE PART D’ALGUNS VEÏNS, QUE VAREM ESCRIURE-US FA POCS DIES
Aquests vuit veïns propietaris de la piscina, que fa uns dies varem presentar una proposta per evitar el tancament de les mateixes aquest estiu, un cop rebudes les signatures hem analitzat els resultats:
  • Han sortit 36 signatures a favor del manifest
  • 1 signatura no realitzada, però amb observacions
  • 34 propietaris que no s’han manifestat
D’acord amb aquests resultats, la proposta d’obrir la piscina no ha prosperat. Si en surt alguna de nova, que es comuniqui a la resta de propietaris.

-->