dijous, 27 de setembre del 2018

Comunicat nº61, Agost 2018


BROSSA   I  CONTENIDORS
Després de demanar-ho molt de temps perquè no es faci, encara deixem andròmines al costat dels contenidors.  Cal adreçar-se a l’Oficina de l’EMD, informar del que es vol deixar i esperar a que passi la recollida comarcal, segons el calendari previst.

Això i altres coses com el no reciclar prou, fa que el rebut de la brossa vagi augmentant, perquè com ja varem informar, hi haurà penalitzacions de la Junta de Residus pel poc percentatge de reciclatge.

Així mateix, degut al canvi de contenidors i dels camions de recollida, que ara també vindran més grossos, es topa amb els cables aeris que dificulten l’enlairament de la pluma. Fins que no es trobi una ubicació satisfactòria, el punt de recollida del carrer de Dalt, queda situat en la zona dels contenidors de la piscina.

COMPTES   2017
A continuació trobareu els comptes de l’EMD corresponents a l’any 2017, que com sempre venim publicant. De totes maneres, ho podreu trobar a la web de l’ajuntament, en l’apartat de Transparència.

Cliqueu per ampliar:





 FESTA MAJOR  2018
Pel que fa  a les col·laboracions personals, podeu apuntar-vos per cobrir les vacants en la barra i en altres necessitats.

Pel que fa  a l’Escala en Hifi, els participants hauríeu de dir quines seran les cançons a representar.

Pel que fa  al sopar de Germanor amb la coca, cal que pels tiquets us aneu apuntant al Casal de Baldomar, obert totes les nits. Els preu serà igual, 3’5€.

Pel que fa  a les possibles col·laboracions econòmiques, que donàveu per la menció en el Programa Oficial, aquest any no s’hi reflexaran. En tot cas, qui vulgui col·laborar igualment, ho podrà donar amb els Llevants.   Moltes gràcies.

Desitgem que passeu una molt bona Festa Major !!!


CASAL:   JORNADA DE TAPES
Pel proper dia 15 d’agost, diada de Santa Maria, es farà una nova jornada de tapes, a la plaça de la Font a partir de 2/4 de 10. Així mateix, demanem no estacionar en aquesta plaça, durant tot l’estiu.