dilluns, 28 de juny del 2021

Comunicat nº 80, Agost 2020

 RESOLUCIÓ  PUOSC 2020-2024

Les dues obres que teníem pendents d’aprovació, s’han resolt de la següent manera:
  • Arranjament del Carrer Calvari, Portal i part Noguera, pel 2021: aprovat.
  • Adquisició Cal Masia, retallada, magatzem i turisme:  no aprovada la sol·licitud.
  • manteniment de la distància de seguretat
  • utilització correcta de la mascareta
  • rentat de mans
  • evitar reunions de més de 10 persones, on hi hagi contacte estret
 
TEMA CORONAVIRUS
Per l’àrea geogràfica que governa el nostre CAP d’Artesa, la cosa està bastant controlada, però pels nostres entorns hi ha transmissió comunitària. Volem dir una mica de descontrol. És per això que SOBRETOT cal mantenir les mesures de seguretat ja descrites:
Qualsevol persona que tingui necessitats, cal que sigui atesa. Així doncs, si cal mantenir l’aïllament o una possible quarantena, no dubteu en posar-vos en contacte amb l’oficina o nosaltres mateixos, per ser atesos degudament.
 
Pel que fa a altres patologies que hagin d’anar a curar-se a Lleida, segurament es desviaran a l’Hospital de Tremp o de la La Seu d’Urgell, per no saturar-se
 
PISCINA
Cal agrair el comportament de les persones usuàries de la piscina, condicionat per la pandèmia de la Covid, que fa que el funcionament de moment sigui correcte i així es permet que la instal·lació continuï oberta.
 
SERVEI DE BAR ALS FREGINALS
El servei de bar, coincideix sempre amb els horaris de la piscina.
Des del dilluns dia 13, que es va obrir la temporada d’estiu a baix als Freginals, també podeu venir al bar, cada vespre a partir de 2/4 de 10 i fins les 12.
 
Els dissabtes: per la tarda, obra ½ hora abans que la piscina, a 2/4 de 4.
Els diumenges: a mig dia, tanca ½ hora després, a 2/4 de 3.
 
CANVI A LA PLAÇA DE SECRETÀRIA
La fins ara secretària de l’EMD, plega voluntàriament del seu càrrec. Li volem agrair el temps que ha estat de servei en el nostre ajuntament. A partir d’ara, la persona que s’encarregarà de les tasques en l’oficina serà la Montse Estrada.  Els horaris de l’oficina en principi continuaran igual, obrint els matins, tot i que aquesta setmana romandrà tancada.
 
EVITAR ELS SOROLLS EXCESSIUS
Durant aquest mes de juliol, hi han hagut diferents queixes per sorolls en horaris de descans. Us recordem que cal evitar aquestes situacions per mantenir el bon veïnatge.  Així ho recull l’Ordenança de Civisme i Urbanisme en el seu Article 1:  Dins del cas urbà de Baldomar:
 
1.  Caldria evitar els sorolls excessius, sobretot a partir de les 12 de la nit.

  1. Evitar les feines fora d’hora.
  2. Comportar-se adequadament, moderant els sorolls necessaris i evitant els prescindibles.