dilluns, 28 de juny del 2021

Comunicat nº81, Octubre 2020

HORARI DE L’OFICINA DE L’EMD
Un cop passat l’estiu i amb l’arrancada de la nova Secretària, inicialment l’oficina s’obrirà al públic de 9 a 13’30 cada dia de la setmana. Per assegurar que algun dia no estigui tancada per diferents raons, millor truqueu el dia abans al  973 401481.
 
ANDRÒMINES
Tornem a recordar que aquest tema cal gestionar-lo millor. Heu de trucar a l’EMD per apuntar els elements dels quals us voleu despendre, i aleshores deixar-los al lloc previst un o dos dies abans de la recollida mensual que efectua el Consell Comarcal.
Si el tema us és urgent o voleu fer-ho diferent, la Deixalleria d’ Artesa està oberta en els següents horaris:
  • De dilluns a divendres, per les tardes de 4 a 8, excepte els dimarts que està tancada
  • Els dissabtes de 10 a 1 del migdia.  
    • 412 entrades infantils
    • 577 entrades adults
    • 52 pacs de 10 entrades
      • 10 infantil
      • 42 adults
    • 13 pacs de temporada, adults
    • 12 pacs de temporada, infantil
      Encara  i degut a la pandèmia de la Covid-19,  es decideix anul·lar la Sardinada que s'havia de celebrar el proper dia 10 d’octubre.
Si cal hi ha un telèfon:  680 200 744
 
BALANÇ DE LA PISCINA 2020
Amb l’amenaça del Coronavirus, aquest estiu ha funcionat l’equilibri entre la seguretat i la funció del servei de bany. Els resultats han estat:
 
 
Això equival a que han passat per les instal·lacions el 80% de persones de l’any anterior sense la pandèmia.  Un % similar amb aquest, també pel que fa al tema del servei de Bar.
 
VISITA DE LA DIRECTORA DELS SERVEIS TERRITORIALS DE GOVERNACIÓ
El divendres dia 25 ens va visitar l’Anna Feliu, per veure si es troba solució en millorar el pas a l’alçada de cal Masia, un com el mateix Departament va inadmetre la sol·licitud al PUOSC. Van assistir un regidor i l’Alcalde d’Artesa. Així mateix l’Ajuntament d’Alòs també va mostrar el seu suport. Es va aprofitar per donar un tomet pel poble, visitar el Celler de Baldomar i l’Estació Meteorològica.
 
VISITA DE L’AGÈNCIA CATALANA DE L’AIGUA
El dimecres dia 30 de setembre un inspector de l’ACA va recórrer el curs del riu Boix, des de la Font de la Trilla i Solaroig, fins a la desembocadura al Segre. La visita era per mirar l’excés de vegetació i arbres caiguts, o serenys però al mig del curs del riu, per planificar una neteja general de cara al 2021.  A veure si serà possible.
 
VACUNACIÓ PER LA GRIP
El dilluns dia 19 d’octubre a la Casa de la Vila, es procedirà a la vacunació contra la grip, com cada any es fa. L’hora serà les 10 del matí. Recordeu que cal que us apunteu al CAP, al telèfon  973 402196.
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS
“AMICS DE BALDOMAR”
 
FESTA DE LA SARDINADA   2020 
Encara  i degut a la pandèmia de la Covid-19,  es decideix anul·lar la Sardinada que s'havia de celebrar el proper dia 10 d’octubre.