dilluns, 28 de juny del 2021

Comunicat nº84, Gener 2021


CAGADES DE GOSSOS
Com ja hem informat força cops, demanem que tingueu cura amb les deposicions dels gossos. No pot ser que hi hagi tant cops els carrers bruts, per la no vigília dels amos.
 
RENOVACIÓ DEL CARNET D’IDENTITAT
El dia 24 de març al Centre d’Entitats les Monges, es procedirà a la renovació del DNI. Cal apuntar-se l’abans possible a l’Ajuntament d’Artesa  (Telf. 973 40 00 13).
 
LECTURES  COMPTADORS DE L’AIGUA
Durant aquests dies, estem passant a mirar els comptadors de l’aigua. Qui el tingui dins de casa, agrairíem que quan pugui ens faci arribar la lectura.
 
LLOGUER CASES
Últimament hi ha persones que tenen interès en llogar algun habitatge. Demanem que si ha propietaris que voleu llogar la casa, ens ho feu saber
 
ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA
Pel dia 14 de febrer, sinó hi ha aplaçament. Aquest cop les votacions estan previstes al pavelló poliesportiu d’Artesa, en lloc de fer-les a les Monges com era habitual.
 
CALENDARI  VOLUMINOSOS  PEL 2021
Des del Consell Comarcal ens ha fet arribar les dates en les quals vindran a recollir les andròmines. Sempre però, us heu d’apuntar a l’oficina de l’EMD, quin material es deixarà i no fer-ho fins un o dos dies abans:
  • Normalment en dimarts:
    • 2 de febrer, 2 de març, 4 de maig, 1 de juny, 6 de juliol, 3 i 31 d’agost, 28 de setembre.
  • El dimecres: 1 de desembre.
  • Els divendres: 16 d’abril i 5 d’octubre
    VACANCES  OFICINA
 
Durant la setmana del 8 i/o 15 de febrer, l’oficina romandrà tancada per vacances de la Secretària. Més que res, tingueu-ho en compte per si us cal fer alguna gestió.
 


ASSOCIACIÓ DE VEÏNS
“AMICS DE BALDOMAR”
 
 FESTES DE NADAL I REIS
L’Associació desitja que hagueu passat unes molt bones festes, tot i la situació que estem vivint. Així mateix s’informa que s’han assumit totes les despeses pel que fa a la decoració de Nadal 2020 i també les corresponents a la visita dels Reis Mags d’Orient.