dilluns, 28 de juny del 2021

Comunicat nº85, Febrer 2021


FESTA DEL PORC  2021

La 39ena. Festa del Porc no es podrà celebrar de moment. Tot i que no s’havia deixat de fer mai fins ara, aquest any a causa de la Pandèmia, no serà possible.

 
EL BALDOMAR–INFORMATIU  VA  AGAFANT  FORÇA
El grup de WhatsApp  Baldomar-Informatiu destinat a donar a conèixer diferents informacions i notícies oficials de la manera més ràpida possible, va creixent entre les persones vinculades amb el poble.  Actualment hi ha 144 integrants.  Si algú desitja formar-hi part, només cal que ho digui a les seves administradores:
  • Olga Mayora:   699 91 43 42
  • Helena Gonzàlez:  619 23 42 95
    NOUS PLANS DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA
  • Pla de Salut, amb una inversió de 11.110 euros, a destinar a la millora de la xarxa d’aigua, substituint diferents tubs en alguns carrers, com ara s’havia fet al de Planers.
  • Pla d’Inversions, amb dotació de 8.000 euros, per dedicar inicialment a l’Espai Freginals, on també s’ha sol·licitat un ajut del LEADER, encara per resoldre el seu atorgament.
 
Pel 2021 han sortit dos nous Plans, que atorguen diners directament a l’EMD:
 
AMPLIACIÓ CEMENTIRI
S’ha redactat una memòria per a l’ampliació del cementiri de Baldomar. Tothom que vulgui algun espai, que ens ho faci saber per parlar-ne, i un cop coneixudes les necessitats de totes les persones interessades, es podrien tirar endavant les obres.
 
ANDRÒMINES
En l’anterior Comunicat ens varem deixar de dir-vos que cal apuntar-vos a l’Oficina però sempre fins el dijous abans de la recollida.
 
 
 
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS
“AMICS DE BALDOMAR”
  
ASSEMBLEA GENERAL  2021
Davant l’actual situació de Pandèmia, l’Associació ha decidit prorrogar la celebració de l’Assemblea General, esperant que es pugui fer més endavant si millora la cosa.