dilluns, 20 de juliol del 2009

Comunicat nº18, Juliol 2009

CANVIS AL CASAL
La resolució d’un problema de gestió insostenible, ha portat a la nova situació del Casal. Si algú vol més explicacions, tenim els balanços dels comptes a la seva disposició.

Ara ens trobem en un període de transició. La Junta estem treballant per crear el nou equip i anar millorant el servei. De moment durant aquest juliol, els horaris seran els següents:
• De dilluns a divendres, per les nits, de 2/4 de 10 a 12.
• Els dissabtes i diumenges, i les festes, de 2/4 de 3 fins les 12 de la nit.

PLA URBANÍSTIC APROVAT
El passat dijous, dia 9 de juliol, la Comissió d’Urbanisme de Lleida, va aprovar el POUM, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal d’Artesa i de tots els pobles. Pendents de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), podreu consultar com han quedat definitivament, amb el tècnic i també a la web de l’Ajuntament d’Artesa de Segre. Tan aviat com estigui disponible, tindrem una còpia aquí al poble.

ESCOMBRARIES A LES PAPERERES
De tant en quan apareixen bosses d’escombraries dins les papereres del poble. Demanem que les persones que ho facin, s’afanyin a treure-les i s’abstinguin de tornar-hi. Cal dipositar-les en els contenidors que hi ha en quatre punts del poble.

LA BROSSA SELECTIVA, HA D’ANAR ALS SEUS CONTENIDORS
Us demanem una mica de voluntat per tirar els cartrons, envasos i vidres, als contenidors de selectiva que correspongui. Cal pensar en el bé comú i no només en la comoditat personal. Aprofitem per recordar la xerrada de la recollida de la brossa del dia 5 d’agost. Esperem la vostra assistència.