diumenge, 19 de setembre del 2010

Comunicat nº27, Setembre 2010

FOTOS VELLES DE BALDOMAR
Durant la Festa Major, el Sisquet del Boixadors, va fer entrega al poble, d’unes fotos de fa molts anys, amb veïns d’aquí, que alguns ja heu vist. Si algú més les vol veure, les pot demanar a la Junta. Als que tingueu correu electrònic, us arribaran per internet.

PROBLEMES AMB EL SERVEI DEL WIFI
El passat dia 11 de setembre va quedar definitivament arranjat el servei de wifi. A principis d’agost, va caure un llamp sobre la línia telefònica, va cremar un aparell i es va desconfigurar el sistema. Això provocar que el servei fos inestable i que sovint estiguéssim sense senyal.

CANON DE L’AIGUA
S’ha arribat a un acord amb l’Agència Catalana de l’Aigua per condonar el deute històric del cànon de sanejament, a canvi de cobrar-lo a partir d’ara. Per explicar tot aquest assumpte, us convoquem a reunió general amb el poble. Això serà el proper dia dilluns 11 d’octubre, a les 9 del vespre a la Casa de la Vila.

HORARI CASAL HIVERN
Per aquesta temporada i amb el nou servei, els horaris seran els següents:
• Divendres: de 9 a 12 del vespre
• Dissabte: de 2/4 de 3 fins quedar buit. I de 8 a 12 del vespre
• Diumenge: Vermouth a partir de 2/4 d’una i obert fins quedar buit. I de 7 a 2/4 d’11 del vespre.
També s’obrirà els dies que hi hagi partit per Gol Televisió

OBRES DEL CARRER DE LA FONT
De manera imminent han de començar les obres del Carrer de la Font, Plaça de l’Església i millores al Cementiri Vell. Primer es farà el tram entre el Casal i cal Borrell. Després entre cal Borrell i cal Garí. Tot seguit la resta. Demanem disculpes per les molèsties que es puguin generar i esperem que els veïns col·laboreu amb el normal desenvolupament de les obres.

PAGAMENT APORTACIÓ VOLUNTÀRIA - 2010
Ja s’han recollit el 60% de les Aportacions Voluntàries, aprovades pel poble el 28 de febrer passat. Com varem donar temps fins l’estiu, caldria anar tancant les que encara estan pendents. Per a qualsevol aclariment, estem a la vostra disposició.

CAGADES DELS GOSSOS
Ens fem un fart d’insistir en que s’evitin les deposicions dels gossos pels carrers. Segurament si no anessin lliures seria més fàcil prevenir-ho. Tingueu-ho en compte, si us plau. Moltes gràcies.