dijous, 12 de maig del 2011

Comunicat nº32, Maig 2011

ZONA D’EQUIPAMENTS
Des de la setmana de Pasqua ja funciona el parc a la zona dels Freginals. Tant els jocs infantils com els bancs i la font, són per gaudir-ne. Cal vigilar amb les cigarretes i els gossos, sobretot en la zona infantil. Demanem civisme, i denúncia, si algú abusa del mobiliari urbà.

ALERTA AMB LES NOVES ESTAFES
Últimament s’estan produint revisions d’aigua i de llum, fins i tot canviant algun comptador, que només són estafes. Penseu que aquestes revisions només les pot fer la companyia encarregada del servei, sempre que hagin avisat abans i s’acreditin en aquell moment.

SERVEI DE WIFI
El dia 16 d’abril es van aplicar noves millores al sistema, que faciliten l’entrada i sortida d’informació, i que es regulen de forma automàtica.

XERRADA INFORMATIVA: EL FUTUR DE LES NOSTRES PENSIONS
El proper dia 19 de maig, dijous, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes de la Cooperativa d’Artesa, es parlarà sobre la situació actual del sistema de pensions a Espanya i a la resta d’Europa, la reforma de la llei de pensions i la previsió social complementària.

MITINGS DELS PARTITS POLÍTICS DE L’AJUNTAMENT D’ARTESA DE SEGRE
De cara a les eleccions municipals del proper dia 22 de maig, els diferents partits polítics que es presenten han planificat les seves xerrades al nostre poble:

PP: dilluns 16 de maig, a 2/4 de 10 del vespre a la Casa de la Vila.
CiU: dimecres 18 de maig, a les 10 del vespre a la Casa de la Vila
ERC: dijous 19 de maig, a 2/4 de 10 del vespre a la Casa de la Vila
PSC: divendres dia 20 de maig, a les 10 del vespre al Casal.