dilluns, 22 d’abril del 2013

Comunicat nº12, Abril 2013


ADF SANT MAMET
L’Agrupació de Defensa Forestal ha començat les obres d’un dipòsit que servirà com a punt d’aigua per a l’extinció d’incendis, a la partida de la Coma la Meu. Igualment es farà l’arranjament de camins, del tram mitjà i final del camí de Planers i d’un ramal dels Plans.

SENYALITZACIÓ DELS CARRERS I EQUIPAMENTS DEL POBLE
S’ha sol·licitat a la Diputació de Lleida ajut per a la senyalització de diferents llocs i carrers del poble, atesa la necessitat que havien manifestat diferents veïns. Durant un temps s’ha treballat amb el projecte i ara ja el tenim enllestit.

SERVEI DE PISCINES
La Comunitat de Propietaris, en Assemblea General, va aprovar la cessió de les instal·lacions a l’EMD, per al seu ús i manteniment, amb la qual cosa el servei passa a ser públic.

SEGLA DE L’HORTA
La Comunitat de Regants de l’Horta de Baldomar va aprovar, en Assemblea General Extraordinària, la cessió de la infraestructura de tot l’aprofitament a l’EMD, per intentar assegurar el manteniment de la segla, amb la gestió més integral de la mateixa.

FONT DE LA TRILLA
Hem posat unes pedres grosses a uns 8 metres de la font, per evitar que els cotxes entrin fins dins i així hi hagi connexió entre les taules i la font, per mantenir el sentit de pícnic de l’espai.

TAXES I IMPOSTOS
Ara s’han posat al cobrament les escombraries. Com haureu pogut comprovar hi ha hagut una baixada del preu, degut a que el Consell Comarcal fa la gestió directa de l’àmbit de Baldomar. En aquest cas volem recordar que com més reciclem més barat serà el rebut, perquè les despeses només les origina la brossa del contenidor gris (o contenidor resta). En el cas dels impostos, contribució, vehicles, com ja varem comunicar, ho continuarà cobrant l’Ajuntament d’Artesa, perquè l’EMD no pot gestionar impostos, tot i que després puguem administrar-los.

CAGADES GOSSOS
Us recordem per enèsim cop que heu de controlar els animals que no facin les seves deposicions pels carrers del poble. Aquesta situació també la contempla l’Ordenança de Civisme, amb les sancions corresponents. Millor que no hi calgui arribar.

CANVI EN EL CALENDARI DE RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS 
Hi ha un canvi en els dies de recollida, de l’anterior informació que varem passar al respecte. Els nous dies de recollida seran, sempre en dimecres:
·      El 8 de maig, el 5 de juny, el 10 de juliol, el 7 d’agost, el 4 de setembre, el 9 d’octubre, el 6 de novembre i l’11 de desembre.


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA DE BALDOMAR
L’Associació Esportiva Baldomar, entitat de nova creació, organitza el dissabte dia 27, una caminada-cursa que començarà a la Plaça de la Font a les 8 del matí. Es tracta d’un recorregut d’uns 15 quilòmetres, per Planers, la Masia, Vall d’Ariet, Clua i la Font de la Trilla. A l’arribar es farà un dinar a la Pl. de la Font, amb llonganisses i botifarres de la Matança. El preu és de 10 euros per persona. Us heu d’apuntar al Casal o bé a l’adreça   AEBaldomar@hotmail.com