dilluns, 4 d’agost del 2014

Comunicat nº 24, Agost 2014

REUNIÓ GENERAL AMB EL POBLE
Encara que cada 2 mesos fem Ple ordinari i algun d’extraordinari, el proper dia  9 d’agost a les 4 de la tarda a la Sala del Ball, farem una reunió general amb el poble, amb el següent ordre del dia:
- Pressupost i comptes oficials del 2013  (es detalla a continuació)
- Funcionament de l’EMD, en el seu segon any i futur
- Precs i preguntes



ACTIVITATS  DEL  CASAL  I   LA  PISCINA
El dia 10 d’agost, de les 5 a les 8 de la tarda a la Piscina, es realitzarà una activitat aquàtica amb tobogan i altres inflables, adreçat especialment a la “canalla”, sense més cost que el de l’entrada. També hi haurà “xocolatada” a 1’50€ per persona.

Festa pel dia 14 d’agost, vigília de Santa Maria: sopar a la Plaça de la Font organitzat  pel  Casal  i  després  música  i  “mojitos “a dojo” a la Piscina amb  “DJ Lokito”   d’Artesa.   Cal apuntar-vos al Casal.

Durant el mes d’agost, tots els dilluns, dimecres i divendres de 2/4 d’11 a 2/4 de 12 del matí, es realitzarà l’Aquagim d’enguany. El preu serà de 2 euros per persona i dia, quan es participi.

I el dissabte dia 23, sopar de la Piscina !!!    Ja anirem informant de l’esdeveniment allí mateix,  conforme ens hi anem atansant, i on vos hi podreu apuntar.

ALTRES  ACTIVITATS PER LA QUITXALLA
Cada dimecres i divendres de l’agost, de 7 a 8 de la tarda a la Pista Poliesportiva, es faran tot tipus d’activitats perquè els més menuts s’ho passin bé. Només s’haurà d’assumir el cost dels materials que s’hi puguin emprar. Heu de parlar amb la Laia París.

VISITA DE L’ARQUEBISBE D’URGELL
El proper dia dissabte 16 d’agost ens visitarà l’Arquebisbe de la Seu d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives i Sicília, que participarà en l’Eucaristia que es celebrarà com sempre a les 6 de la tarda. Una estona abans visitarem els Jardins del costat de l’església. Després de l’ofici es visitarà el Museu i a la Casa de la Vila, es signarà en el llibre d’honor.

EMERGÈNCIES

Atès que en cas d’emergències cal atendre diferents necessitats de cop i per donar cobertura a les mateixes, creiem que cal establir un petit protocol per coordinar millor les accions a realitzar. Sigui en cas d’aiguats, foc, neu, falta de subministrament elèctric, etc..... És per això que demanem persones a les quals puguem trucar perquè ens ajudin en aquells moments. Si algú, voluntàriament vol formar part de l’equip humà per atendre les necessitats d’alguna emergència, cal que ens ho faci saber.   Moltes gràcies.