dijous, 27 de setembre de 2018

Comunicat nº62, Setembre 2018


BROSSA   I  RECOLLIDA SELECTIVA
El passat dia 20 de setembre, ja varen passar per les cases a informar i deixar una bossa pel reciclatge. Les persones que no éreu a casa, heu de tenir un paper per anar al Consell Comarcal a recollir la bossa. Però podeu portar-lo a l’oficina de l’EMD i ens encarregarem d’obtenir-la.

Ara, us convoquem a una xerrada pel dijous dia 11 d’octubre, a les 6 de la tarda a la Sala del Ball, on els tècnics del Consell Comarcal us explicaran com fer millor el reciclatge i els avantatges d’aconseguir-ho.

FESTA  MAJOR 2018
Des de l’EMD i la Comissió de Festes, volem donar les gràcies a totes les persones que durant aquests quatre dies de Festa Major, han col·laborat de forma voluntària i altruista perquè l’esdeveniment  es pogués dur a terme de la millor manera. Així mateix, agrair el suport i la participació de tot el poble en els diferents actes.

Comptes 2018, clickeu per ampliar:


VISITA SUBDELEGAT DE L’ESTAT A LLEIDA
El passat dia 21 de setembre, ens va visitar el sr. Jose Crespín, subdelegat del Govern Central a Lleida. Varem visitar l’Ajuntament, el Museu, l’església, el Celler de Baldomar i els equipaments esportius. Vam parlar del reconeixement per part del Govern Central de les Entitats Menors, de la CHE, del transport escolar entre poblacions i el mur caigut.

A TOTS EL SOCIS DE LA COMUNITAT DE PROPIETARIS
A tots el socis de la piscina, se us convoca pel dia 13 d’octubre a les 7 de la tarda a la Sala del Ball, per aclarir definitivament que voleu fer amb la piscina. Així mateix, comunicar-vos que cal assumir les despeses que van sortint i que pagava l’EMD mentre n’era concessionària.   Agrairíem la màxima assistència.

UTILITZACIÓ DE LA BÀSCULA
Demanem una vegada més a tots els usuaris de la bàscula, que un cop realitzat el servei,  passeu la balda que fixa el pesatge i que torneu a posar la cadena d’accés a la plataforma.

CURSA  DE   BTT   PEL TERME DE BALDOMAR
El diumenge dia 4 de novembre a partir de les 8 del matí, es celebrarà una cursa de BTT, la 1a. Artesa Meló Bike que organitza el CUDÓS d’Artesa. L’itinerari anirà des de la zona d’Antona, cap als camins de la Barca, paral·lel al riu, la Coma, del Bolló i la serra de Sant Agustí, amb un recorregut curt de  25  i un  de  llarg  de  45  km.

CUNETES DE LA CARRETERA DE CLUA
L’Ajuntament d’Artesa ha netejat les cunetes de la carretera de Clua, per facilitar el desguàs de l’aigua quan plou i per millorar-ne la circulació.