diumenge, 18 de novembre del 2007

Comnicat nº4, Novembre 2007

ABOCADOR CLAUSURAT AL COSTAT DEL RIU SEGRE
Fa poc que es va clausurar l’abocador de runes i altres andròmines que hi havia a la partida del Sot, per les vores del riu Segre. Un cop sanejat l’endret, tot i quedar totalment prohibit tirar-hi qualsevol cosa, s’hi torna a portar enredos. Per les andròmines recordem que cal trucar a l’Ajuntament d’Artesa, telèfon 973 400013. Per la brossa vegetal, hi ha els contenidors d’orgànica. Cal col·laborar a mantenir-ho net i ajudar a denunciar a qui no respecta el que ha costat netejar i el que és de tothom.


DECORACIÓ DELS BALCONS EN LA PROPERA FESTA MEDIEVAL, EL 5 I 6 D’ABRIL DEL 2008.
Per la festa medieval del proper any, el senyor Antoni Borrell, s’ofereix gratuïtament a dibuixar en un paper o cartró, l’escut de la casa o del cognom, per poder fer un estendard, per penjar-lo al balcó els dies en que es celebrarà la propera edició de la festa medieval. No ho deixeu pel final. Més endavant ja informarem de com plasmar-ho en una tel·la.


SERVEI DE LA BÀSCULA
Atès el traspàs de la fins ara encarregada del servei de les pesades, Mercè Sellart, cal que, qui tingui interès a realitzar aquest servei es posi en contacte amb qualsevol membre de la Junta, per parlar-ne.


EN MARXA, LA NOVA PISTA POLIESPORTIVA
Un cop pintades les línies de futbol sala, bàsquet i tenis, ja podeu disposar de l’espai, tot i que fins ara tant sols tenim els equipaments de tenis. Demanem però, que cuideu i feu cuidar les instal·lacions.