dissabte, 22 de setembre del 2007

Comunicat nº3, Setembre 2007

BARANES
Durant el mes d’agost es van acabar de posar les baranes que estaven pendents, al carrer de la Riera i a l’església.

MEGAFONIA
Com haureu sentit, ja està en marxa el nou equip de megafonia, pel qual es transmetran els pregons, avisos i d’altres comunicats culturals. S’ha establert que per cada pregó sonarà una sardana. Si és oficial, abans de parlar hi haurà tres senyals d’avís. Si no, n’hi haurà dos.

PROJECTES EN CURS: PISTA POLIESPORTIVA I ARRANJAMENT CEMENTIRI VELL
El proper divendres dia 12 d’octubre, a les 6 de la tarda a Casa la Vila, hi haurà reunió per explicar les nostres propostes i recollir els vostres suggeriments, per anar completant el desenvolupament d’aquests projectes. Podeu anar a visitar aquests llocs quan vulgueu.

CAMINS
A causa de les tronades del passat 6 i 12 d’agost, una sèrie de camins han quedat força malmesos. Convindria fer un repàs aprofitant que l’Ajuntament d’Artesa va comprar una pala bastant adequada, però que tant sols un tractor gros pot estirar. Demanem a totes les persones que en disposin, i vulguin fer aquest repàs, que es posin en contacte amb nosaltres, per veure la seva disponibilitat i el preu que ens cobrarien per la feina que cal fer. A l’oferta més favorable, adjudicarem l’arranjament.

SENYAL “WIFI” PER VEURE INTERNET
Està en marxa la proposta de que tots els veïns de Baldomar, disposeu d’INTERNET, a partir de la emissió d’una sola senyal. La Junta Veïnal i l’Associació de Veïns estem col·laborant per a aconseguir-ho. Tots els que esteu interessats a tenir una connexió d’aquest servei, heu de dir-ho a qualsevol membre de la Junta.

ELS DINERS DE LA CASA DEL MESTRE, HAN D’ANAR A PATRIMONI
Un cop el Ple de l’Ajuntament d’Artesa ha aprovat oficialment la venda de la Casa del Mestre, la Llei obliga a gastar aquests diners en patrimoni, és a dir podem cobrir la pista poliesportiva, però no es poden gastar els diners en despesa corrent, reparacions o manteniment.

PUOSC 2008-2012
Donada la situació actual d’alguns carrers, paviment en mal estat que genera fluxos d’aigua cap als baixos d’algunes cases, es proposa presentar a la convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya, pel període 2008-2012, l’obra de pavimentació del carrer de la Font fins la Plaça de l’Església, amb la renovació de la xarxa d’aigua i la connexió d’una nova canonada general.

PUOSC 2003-2007- ARRANJAMENT DEL CAMÍ DE LA MESQUITA
Properament es començarà l’obra d’arranjament del Carrer de la Mesquita. En principi la licitació va quedar deserta, però finalment es va adjudicar a en Joan Terré. Podreu consultar el projecte de l’obra en la reunió del 12 d’octubre.

“JOBA” PER PINTAR LES LÍNIES DE LA NOVA PISTA POLIESPORTIVA
El proper dissabte dia 13 d’octubre a les 10 del matí, tots els voluntaris que vulguin col·laborar a preparar i pintar les línies de bàsquet, hanbol, tennis i futbol sala, que facin cap a la pista.