dilluns, 29 de setembre del 2008

Comunicat nº9, Setembre 2008

CAMPANYA “QUE NO US AGAFI LA GRIP”
El proper dia 8 d’octubre a la 1 de migdia, es vacunarà contra la grip al consultori de Baldomar. Abans però, cal demanar hora al CAP d’Artesa, telf. 973 402196

ENTITAT MUNICIPAL DESCENTRALITZADA
La Junta Veïnal ha acordat, inicialment, tirar endavant la creació d’una EMD per al nostre poble. Per aconseguir el vistiplau de tots els veïns i propietaris, estem treballant en una proposta on pugueu veure els pros i contres d’aquesta figura jurídica, que segons la llei dotaria a Baldomar de la possibilitat d’aconseguir més recursos i més decisions pròpies.

VARIS DEL CASAL
• Torna l’horari d’hivern i l’obertura de nou els divendres. També els dies de futbol, anunciant-ho el cap de setmana abans, en una pissarra dins el Bar.
• Com que la Comissió de Festes no gestionarà el Bar, s’està mirant de fer alguns canvis com provar quelcom de planxa i fregit, possible obertura en altres horaris i petites coses per intentar dinamitzar l’oferta.
• S’ha comprat un equip de so, disponible per a qualsevol acte del poble.

MOBILITAT: EL TRANSPORT PÚBLIC AL POBLE, BEN AVIAT
L’Àrea de Lleida de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat és un consorci integrat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques, l’Ajuntament de Lleida i el Consell Comarcal del Segrià, i té com a objectiu donar satisfacció a les necessitats de mobilitat de les persones. Abans d’acabar l’any volen incorporar al consorci el Consell Comarcal de la Noguera i l’ampliació del servei a tota la comarca. Està previst que durant la primavera de l’any vinent es pugui donar solució d’alguna manera al transport de les persones a través de la Gestió a la carta amb integració tarifària, és a dir, amb qualsevol empresa i amb tots els mitjans, tant sols utilitzant una targeta.

WIFI
El servei de wifi ja funciona correctament des de l’estiu. Tenim 27 serveis en marxa. Si algú més vol connectar-s’hi només cal que ho comuniqui.

L’OBRA DEL CARRER DE LA FONT
El Pla Únic d’Obres i Serveis, que ens permetrà arranjar definitivament el carrer de la Font fins l’Església, ha estat finalment inclòs en la anualitat 2010, en no prosperar l’al·legació presentada.

PONT DE LA MESQUITA
L’ajuntament d’Artesa ha autoritzat l’arranjament del Pont de la Mesquita. Estem esperant que l’empresari comenci l’obra. És crearà un nou pas amb un terraplè a la vora del pont vell i se’n conservaran les restes com a vestigi històric.