divendres, 24 d’octubre de 2008

Comunicat nº10, Octubre 2008

REUNIÓ AMB TOT EL POBLE PER EXPLICAR L’EMD
La Junta Veïnal us convoca a la reunió on se us explicarà, de manera molt didàctica, els avantatges de la creació de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). Demanem la màxima assistència, doncs cal el vostre recolzament per tirar-ho endavant. La reunió es celebrarà el proper diumenge dia 2 de novembre, a les 12 del matí, a la Sala de l’Associació de Veïns.

FESTA DE LA CASTANYADA, DIA 31 D’OCTUBRE
• Pels nens i nenes, a les 7 concentració a la Plaça de la Font, per organitzar la recollida de llaminadures per les cases del poble, que abans hauran estat distribuïdes.
• I a 2/4 de 10 de la nit, sopar al Casal, amb el següent menú: amanida, calamars farcits, panellets i castanyes. Per beure, vi i aigua. El preu serà de 10 euros. Cal apuntar-se al Casal o a qualsevol membre de la Junta Veïnal, abans d’acabar el dimecres 29. Hi haurà castanyes per tothom!!!.

EL PIS DEL POBLE, LLIURE
Atès que els actuals llogaters han canviat d’habitatge, ha quedat lliure el pis del poble. Qualsevol persona interessada, pot posar-se en contacte amb els membres de la Junta Veïnal.

CAMINS
Volem fer un recordatori perquè tothom respecti la necessitat de no circular pels camins en moll.