dijous, 6 de setembre del 2012

Comunicat EMD nº5, Setembre 2012


CASAL DE BALDOMAR 
Sopar-Festa del Casal: El dilluns dia 10 de setembre a les 10 del vespre. Hi haurà amanida verda, pa amb tomata, embotits, truita de patates, llonganissa i porró de vi de Baldomar. Tot al preu de  8’00  euros. Begudes i cafès, apart.
Tot seguit “Bingo”. I després música en directe amb el “TRIO CALAVERA”
Cal apuntar-se fins el dia 9 al vespre, al mateix Casal.

Participació en la compra d’una tele nova: A proposta de diferents veïns aficionats al futbol. Per a qui vulgui col·laborar en aquesta empresa, s’ha acordat recomanar una aportació de 15 euros. Podeu fer-ho apuntant-vos en el mateix Casal.

PERMISOS PER FER FOC I TALLAR LLENYA
Cal sol·licitar-ho a l’EMD, i nosaltres ho comunicarem als forestals del Departament d’Agricultura. De moment sabem que fins el dia 16 de setembre, res de res.

BROSSA EN GENERAL  I  RECOLLIDA SELECTIVA
Incidim, com altres cops hem fet, en la importància de la recollida selectiva. Aquest cop, amb el canvi que significa gestionar directament la recollida amb el Consell Comarcal. És a dir, si evitem tirar coses al contenidor gris i reciclem en els de selectiva, ens anirà directe a la “butxaca”, ens estalviarem diners en el rebut de la brossa.

Pel que fa a les andròmines, des de l’oficina de l’EMD prendrem nota dels elements que us vulgueu desprendre i us direm quin dia els podeu treure, a quina hora i en quin lloc. En cap cas val deixar-los per norma al costat dels contenidors. El proper dia de recollida serà el 19-9-12

DESENVOLUPAMENT   EMD
Com en els dos punts anteriors, anem desplegant les competències que ens dona la creació de l’EMD. S’està treballant en una ordenança de civisme, en la línia dels avisos que hem anat fent en tots els anteriors Comunicats i de la Campanya de Civisme de l’estiu de 2008.