divendres, 28 de setembre de 2012

Comunicat nº6, Setembre (2) 2012

CASAL DE BALDOMAR
  • A partir d’aquesta temporada, el Casal ja pot oferir tots els partits de futbol, inclosos els del Barça televisats entre setmana. Si voleu podreu compartir el futbol amb un bon entrepà.
  • Pel que fa a la televisió nova, ja està en funcionament. Fins ara s’han recollit una mica més de 500 euros, entre les vostres aportacions i el Bingo del sopar de la vigília de la Diada. Agraïm la col·laboració desinteressada de tots els col·laboradors.
  • Ja estem en l’horari d’hivern, i com a novetat, els divendres s’obrirà a partir de les 7 del vespre. 
CURSA DE MUNTANYA
Pel proper dia 1 de novembre, es prepara una cursa per diferents camins del terme. L’organitza el Rafa Córdoba amb la col·laboració del CUDOS i l’EMD de Baldomar. Podeu trobar més informació al blog www.cursadebaldoma.blogspot.com

RECOLECCIÓ DE TAPS SOLIDARIS
Per ajudar a una amiga que té un fill que necessita una cadira de rodes, un grup de persones ha proposat una iniciativa per recollir molts taps de plàstic. Aquest estiu es podien dipositar a les piscines i ara es podran portar al Casal de Baldomar, a Cal Susei o si truqueu al telèfon 973400995  us els passaran a buscar per casa. Els taps poden ser d'ampolles d'aigua, sabó per la roba, suavitzant, gel, xampú, lleixiu..... Aquestes persones us anticipen les gràcies per la vostra col·laboració i fan un clam: “entre tots ho aconseguirem!!!”

GENT  DE  BALDOMAR
La veïna de Baldomar, Carme Borbonés de Cal Jaumeanton, ha estat distingida al Parlament de Catalunya, amb la medalla d’Or de la Generalitat, en aquest cas com a Presidenta de Càrites Catalunya.  Moltes felicitats !!!
També felicitem la Pilar del Porta, per l’inici de les memòries dels anys sense primavera” que publica a la revista local La Palanca.

DESENVOLUPAMENT   EMD
Ja tenim adreça de correu electrònic de manera oficial:  emd@baldomar.ddl.net , a aquest correu podreu dirigir-vos per comunicar-vos amb l’EMD.
Us recordem que el dia del Ple, és el 1er. dimecres de cada mes parell. En aquest cas, el proper Ple serà el dia 3 d’octubre. Si n’hi ha algun d’extraordinari, és penja l’ordre del dia al piló, 24 hores abans.

PERMÍS PER FER FOC
Fins a nou avís, encara no es pot fer foc, perquè les condicions climàtiques no ajuden.

ROBATORIS AL POBLE
Diferents propietats del poble han estat assaltades per desconeguts, que han trencat els panys de les portes, han remenat per dins i s’han endut alguns objectes. Caldrà està atents i denunciar-ho si és el cas.

TROBADA MIXTA DE MOTOS CLÀSSIQUES
El dia 29 de setembre, aproximadament a mig matí, passaran per Baldomar diferents motos d’època en la 1ª Trobada, activitat de la Festa Major d’Artesa.

VACUNACIONS CONTRA LA GRIP
El proper dia 8 d’octubre, al consultori de Baldomar, es vacunarà contra la grip. Demaneu hora al telèfon  del CAP  973402196  i recordeu que cal portar el carnet de vacunes.