dimecres, 19 d’agost del 2015

Comunicat nº31, Juliol 2015

LA NOVA JUNTA DE  L’EMD  PER  LA  PROPERA  LEGISLATURA.
Segons el resultat de les eleccions i el que es va establir en el Ple del Repartiment de Carteres, els membres de la nova junta de l’EMD són els següents:
·      Josep Galceran: Presidència, obres i urbanisme, agricultura i medi ambient
·      Delfina Galceran:  Tresoreria, sanitat, cultura i història
·      Gemma Cayetano:  Piscina
·      Tere Valls:  Casal, Turisme i Promoció
·      Júlia Calcagno:  Comunicació i premsa, festes i joventut
·      Carme Borbonés:  Assessora-col·laboradora general
Les sessions ordinàries dels Plens, es celebraran cada segon divendres dels mesos imparells. En cas de ser festiu, es faran el següent divendres feiner.

ESPAI CONTENIDORS DEL CARRER DE DALT
El dissabte dia 13 va tenir lloc la reunió amb els veïns del Carrer del Dalt per trobar una ubicació correcta pels contenidors i mirar de fer una gestió correcta de les escombraries. S’han col·locat els de selectiva al mateix lloc que es varen cremar, però separats de la façana de la casa. A l’altre costat hi haurà el d’orgànica i fracció resta. Demanem responsabilitat i sentit comú per mantenir els punts de recollida en condicions i per poder-la fer de la manera més correcta.

MANTENIMENT DELS ROSTOLLS
Des de la direcció del coto, es demana si és pot mantenir els rostolls el més temps possible, perquè hi  niden les perdius.

GATS LLIURES PEL CARRER
Hi ha alguns gats que volten lliures pel carrer. Mireu de no donar-los menjar, perquè no s’acostumin a ser-hi sempre.

CORBA  DEL COLLETÓ
L’Ajuntament d’Artesa va retallar fa uns dies la corba del Colletó, d’acord amb els propietaris de la zona. Ara queda l’asfaltat que es farà aprofitant una obra que s’ha de dur a terme en un altre lloc del municipi. Tingueu en compte el risc que de moment hi ha en aquest indret i modereu la velocitat.

PISCINA
El diumenge dia 12 de juliol, MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE !!!. Podràs col·laborar per la causa al recinte de la piscina.

Durant els dies compresos entre el 14 de juliol i el 20 d’agost es farà l’activitat de l’aquagym. Els dimarts i els dijous de 10 a 11 del matí.  Preus:
·      Per un dia:  5 euros
·      Per la setmana sencera:  8 euros
·      Pack per tots els dies:   60 euros

Pel proper dia 22 d’agost preparem el gran sopar de la Piscina. El menú el trobareu penjat al bar de la piscina a partir del dia 10 d’agost. Allí us hi podreu apuntar. Abans però, hi haurà un altre sopar previst pel dia 1 d’agost.


COMPTES EMD DE L’ANY   2014







ASSOCIACIÓ DE VEÏNS AMICS DE BALDOMAR

El proper dissabte 25 de juliol, es celebrarà la Festa del Conill Cuinat. Seguirà el mateix format de sempre, portant els plats a la Plaça a les 9 del vespre. El conill el podeu demanar a Cal Mero.


INFORMACIÓ DE LA
COMISSIÓ DE FESTES DE BALDOMAR


Hola a tots,

Com l’any passat, els tres membres de la Comissió de Festes de Baldomar, ens dirigim a tots vosaltres per demanar-vos la vostra col·laboració. En la darrera edició, vam poder comptar amb alguns de vosaltres, als que us estem immensament agraïts, tot i això, per falta de personal o bé d’organització, no va sortir tan bé com esperàvem.

Són moltes les activitats i moments en que necessitem un cop de mà, ja sigui per fer viatges a Artesa, muntar/desmuntar l’escenari, vigilar la barra, fer algun torn etc. així que us animem a fer poble i gaudir de la nostra festa!

És per això que, coincidint amb el cap de setmana que se celebra la Festa del Conill (el proper dia 25 de juliol, a les 4 de la tarda a la Sala del Ball), us convoquem a tots aquells que us hagueu decidit a una ràpida reunió per comentar-vos més detalls i horaris sobre algunes de les tasques prèvies a la festa major.

Pels que no pugueu assistir podeu dirigir-vos al següent correu electrònic comissiobaldomar@outlook.com i tindrem en compte les vostres preferències.

A mesura que s’acosti la festa major ens tornarem a trobar per coordinar-ho tot.

Moltes gràcies per avançat i, si us plau, grans i petits, animeu-vos a posar un granet de sorra per Baldomar!



Comissió de Festes

(al full de sota trobareu els comptes de la Festa Major del 2014)