dimecres, 19 d’agost del 2015

Comunicat nº32, Agost 2015


OFICINA DE L’EMD TANCADA PER VACANCES.
L’Oficina de l’EMD romandrà tancada, coincidint amb les vacances del personal d’administració, del 17 al 23 d’agost i del 3 al 13 de setembre.

CASAL DE BALDOMAR
Gran Sopar a la Plaça de la Font, el dissabte dia 12 de setembre, l’endemà de la Diada Nacional de Catalunya.

REG DE L’HORTA I SEQUERA 
Atenent al Conveni de Col·laboració que es va aprovar fa dos anys per les Juntes tant del Reg de l’Horta com de l’EMD, i sempre amb la premissa de la garantia de subministrament de l’aigua al poble, es va decidir atorgar aigua per evitar que es perdessin els horts, donada aquesta situació d’excepcionalitat. Així doncs, tothom que tingui hort pot optar a regar-lo.  Les condicions són pagar el preu com altres horts ja connectats regularment i evitar fer noves plantacions. Els horts han de ser per consum propi. És deixarà de regar si les necessitats d’aigua ho requereixen o quan torni a baixar aigua per la segla.

La persistència de la sequera és important. Per això és interessant tenir cura de malbaratar l’aigua innecessàriament, tot i les últimes pluges.

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 
Com sabeu, el proper diumenge dia 27 de setembre hi haurà eleccions a Catalunya.  En aquest cas, el col·legi electoral tornarà a ser a Artesa i no podreu votar a Baldomar com en les eleccions municipals.

SERVEI DE WIFI
Estem apunt de solucionar el problema incorporant millores a la instal·lació. Durant tot l’estiu hi ha hagut molta lentitud. A finals de juliol Telefònica va fer una petita millora, però a principis d’agost hi va haver de tornar. Hem tingut una avaria on s’han combinat diferents problemes, de línia, de fax, de ruter i de microtalls de llum. Resulta que al final, també la xarxa ha quedat saturada, preparada per tenir molts serveis però no amb usos de tant “pes”. Lamentem les molèsties ocasionades, sobretot per la durada de les mateixes.

JOVA PELS VESTIDORS DE L’ESPAI FREGINALS
El cap de setmana dels dies 19 i 20 de setembre, preveiem fer una “jova” per construir els vestidors de l’Espai Freginals. Conforme ens hi anem atansant, s’anirà concretant.

INFORMACIÓ DE LA COMISSIÓ DE FESTES
·      S’han fet unes samarretes de Baldomar. El preu de cadascuna serà de 8 euros. Recordeu que tindran preferència sobre les talles la gent que hagi reservat la samarreta, la resta podreu escollir entre les talles que quedin.
·      Informem que el dia 24 a partir de les 7 de la tarda, passarem a vendre els tiquets de la coca de samfaina.
·      Tornem a recordar que hi torns de barra lliures per falta de col·laboradors i caldria omplir-los
·      A  la Piscina trobareu una llista per apuntar-vos a l’Escala en Hi Fi com a participants. També podeu fer-ho a la Laia (655114810) o la Mar (638620216)
·      Més endavant us adjuntarem el programa d’activitats de la Festa Major