divendres, 6 de novembre del 2015

Comunicat nº33, Novembre 2015


PERMISOS FOC
A partir del dia 16 d’octubre, ja s’atorguen els permisos per la crema de brossa o marges.

TAXA DE LES ESCOMBRARIES
Pel proper any el rebut de la brossa s’augmentarà bastant, aproximadament un 29%. Això es deu a que van pujant els costos de recollida i tractament  a l’abocador comarcal  i a que l’EMD fins ara havia assumit una part dels costos. L’única manera d’evitar un rebut tant alt és el reciclatge, que no ens cansarem de recomanar. Justament la Generalitat prepara més impostos a les escombraries, a l’estancar-se el percentatge de recollida selectiva.

COMISSIÓ DE FESTES
La Festa Major d’enguany ha estat d’un resultat força satisfactori, pels diferents actes programats i per la participació. La Comissió agraeix la col·laboració de tots els que heu ajudat i col·laborat en la organització i execució dels actes.

Així mateix, es demana que surtin persones que vulguin implicar-se amb la Comissió, dins de la direcció, per a la presa de decisions.  Ara manquen persones per començar a planificar i preparar la de l’any vinent. Tothom que hi estigui disposat, serà benvingut.

Adjuntem els comptes de la Festa Major – 2015.




PROJECTE DE L’ENLLUMENAT PÚBLIC
Atès l’atorgament d’una important subvenció de 25.227,61 euros, sobre un projecte de 59.839’93 euros, per canviar l’enllumenat i evitar la contaminació llumínica, en breu canviarem tots els punts de llum del poble. Al mateix temps es posaran làmpades de menys consum i també es millorarà l’estètica del poble amb fanals rústics.

SUBVENCIÓ PELS CAMINS, AIGUATS DEL MAIG DE L’ANY PASSAT
Finalment ens han atorgat un ajut de 13.500 euros per pagar la fra. dels camins, que pujava a 16.335 euros. Ha estat la Diputació de Lleida, que ha entès l’extraordinarietat de la situació.

NOVA SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA
La Diputació també ens ha atorgat una subvenció de 9.000’00 euros, per atendre les despeses que comportarà la Reforma i adequació de la coberta i els acabats interiors de l’antic consultori mèdic per a sala d’activitats de promoció d’hàbits saludables de l’EMD de Baldomar.

CURSA DE BALDOMAR DEL DIA 1 DE NOVEMBRE
Aquest any per Tots Sants, s’ha celebrat  la  4ta. edició de la Cursa que organitza l’Associació Esportiva de Baldomar. Felicitem als organitzadors i s’agraeix l’esforç dels col·laboradors, per l’èxit de participació i pel bon desenvolupament de la jornada, en un dia esplèndid.

SERVEI DE WIFI
A finals d’octubre, s’han pogut corregir les últimes deficiències del servei, que encara ens generaven petits problemes. Per fi sembla que el sistema està estable.

RECOLLIDA D’ENVASOS CONTAMINANTS
La Cooperativa d’Artesa de Segre ha iniciat un servei de recollida d’envasos tòxics que tinguin el logo de SIGFITO.