dimecres, 19 d’octubre del 2016

Comunicat nº42, Octubre 2016

CURSA PER TOTS SANTS
El dia 1 de novembre es celebrarà la 5a edició de la Cursa i Caminada de Muntanya de Baldomar, puntuable per la Lliga Noguera i que organitza l’Associació Esportiva.

CAMINS
S’ha executat l’Ajut de Gestió Forestal Sostenible, d’arranjament dels camins forestals, Mesquita, Coma la Meu i Serra Mosquera. Al mateix temps, s’ha fet un repàs a d’altres punts del terme que calia millorar.

OBRES A LA CASA DE LA VILA

Són objecte de l’ajut sobre consultoris que varem rebre de la Diputació de Lleida. Teulada i canals, quarto sanitari i habitació consultori. Aviat també es canviaran les portes i algunes finestres.

REUNIÓ GENERAL AMB EL POBLE
El dia 3 de desembre a les 7 de la tarda, a la Sala del Ball, celebrarem una reunió general amb tots els veïns que vulgueu assistir-hi. El principal tema correspon a la concessió del Casal i la Piscina i als mals entesos que hi ha hagut durant aquest estiu. Referent a això, del 7 al 25 de novembre en horari d’oficina podreu consultar les Bases de contractació, el Decret de Presidència, el Contracte i la Proposta de l’Adjudicatari.

CASAL
Com haureu pogut comprovar ja torna a rutllar, però en període de prova durant uns mesos. Els horaris seran els mateixos que ja hi havia:
   - Els divendres i vigílies, a partir de les 9 del vespre
   - Els dissabtes i diumenges, a partir de les 3 de la tarda, fins quedar buit.
   - Els dissabtes al vespre, a partir de les 9, fins a tancar
   - Els diumenges per la tarda, a partir de les 7, fins a tancar
Pel proper divendres dia 11 de novembre, a partir de les 8 del vespre, el cuiner Enric Millà, del Restaurant Dien de Vallfogona de Balaguer, ens oferirà un curs de coctails. Hi sou tots convidats !!!

COMISSIÓ DE FESTES
En Marc Galceran i la Mar Gros, han mostrat la seva voluntat de deixar la Comissió de Festes. Agraïm les seves tasques i caldrà nova i més implicació de tots cara a l’any vinent.

CLAVEGUERA HABITATGES DE LA COSTA DE LA SEGLA
Fa uns dies es va realitzar l’obra de millora per treure els abocaments de la segla de l’Horta. Finalment s’ha corregit aquest problema, agreujat per la sequera que deixa la segla sense cabdal.

REVISIÓ DEL SISTEMA DEL GAS
El passat dijous dia 13 d’octubre hi va haver una nova “enredada” per part de persones que passaven a fer la revisió del gas. Per a properes vegades cal que primer que tot hagueu rebut una carta o bé una trucada de Respol-Butano. Davant del dubte, abans de deixar canviar cap element de la instal·lació, cal picar als Mossos (els de Ponts 973457750), perquè acte seguit vindrien. Si és legal no passa res i si no ho és, acostumen a marxar de seguida. El problema és haver fet una revisió innecessària, perquè tot i que siguin instal·ladors i la fra. sigui legal, els preus són més alts i a sobre no poden donar cap garantia perquè no tenen el vist-i-plau de la Generalitat. El frau seria només canviar mànegues quan encara els falta temps per caducar.

SARDINADA
 
Recordeu que és aquest dissabte, tal i com us va comunicar l’Associació de Veïns.

VACUNACIONS CONTRA LA GRIP

Recordeu que es fan el divendres 21 i que us heu d’apuntar al CAP d’Artesa, telf. 973 402196.