divendres, 6 d’octubre del 2017

Comunicat nº51, Octubre 2017


CIVISME
Per la Festa Major es van produir actes vandàlics a l’Espai Freginals, uns descontrolatsvaren trencar les cistelles de bàsquet, el vidre de l’habitació i tota la barana de corda del’accés a la pista.
Així mateix també han desaparegut les plaques solars del punt d’Aigua de l’ADF, per omplirel dipòsit en cas d’incendi, a la Font del Periot.
L’Ajuntament d’Artesa s’ha vist obligat a aprovar una Ordenança de Civisme, perquèúltimament s’han augmentat els actes vandàlics i les conductes incíviques. També crea laplaça de Vigilant, per denunciar aquest fets.

ESPAI LÚDIC PER LA GENT GRAN
La Diputació de Lleida, ha aprovat definitivament la concessió del parc de l’Espai Lúdic perla Salut, que instal·larem al costat del parc infantil de l’Espai Freginals, un cop ens entreguinel material. Allí podreu anar a fer activitat física amb els aparells de gimnàstica, pensats pera tots vosaltres.

JORNADA CULTURAL A BALDOMAR, COINCIDINT AMB LA SARDINADA DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS – DISSABTE DIA 14 D’OCTUBRE
Amb la combinació de diferents actes, la jordana es desenvoluparia de la següent manera:
    - A la Plaça de la Font, menú de la Sardinada popular:
        · meló amb pernil
        · sardines amb mongetes
        · fruita del temps i gelat
        · altres begudes i cafè, apart
    - A les 17'30 hores, recorregut cultural per diferents indrets de Baldomar, museu, església... , a càrrec de l'Associació Terres del Marquesat
    - A les 19 hores, conferència sobre la bauxita a la Sala del Ball, amb l'exposició deJaume Farrando de colofó, a càrrec del mineròleg Josep Maria Mata Perelló
Apuntar-se a l'oficina de l'EMD , fins al 12 d'octubre: 973 401481 o emd@baldomar.ddl.net

CAMPANYA DE VACUNACIÓ PER LA GRIP
A Baldomar serà el dia 23 d’octubre. A partir del dilluns dia 9, ja us podeu apuntar al CAPd’Artesa per demanar hora. Podeu passar-hi o picar als núms. 973 402196 o 973 400011.

COMISSIÓ DE FESTES - BALANÇ FESTA MAJOR 2017
Aquest any, amb una Comissió de Festes de circumstàncies, s’ha mirat d’arrenglerar lafesta. Moltes gràcies a totes les persones que desinteressadament vareu col·laborar en tirarendavant l’esdeveniment.

Mes endavant es farà una reunió per parlar-ne. A veure si pot sortir una nova comissió itambé sembla que el format actual haurà d’anar canviat, donat que els costos són massaelevats. Ho podreu comprovar en el balanç, adjunt al full adjunt