divendres, 20 d’octubre del 2017

Comunicat nº53, Octubre (2) 2017


JORNADA CULTURAL DEL PASSAT DIA 14 D’OCTUBRE
L’Associació de Veïns va realitzar la Festa de la Sardinada amb l’assistència de prop de 80 persones, amb un temps esplèndid i ambient festiu. Unes 20 persones eren de Les Terres del Marquesat, associació cultural que va coordinar després les visites a l’església, museu i espai Borrell, la xerrada sobre la bauxita i tot l’espai geològic de la Noguera.
Si algú vol el dossier que es va entregar a tots els assistents, que el demani a l’oficina de l’EMD. 

6a CURSA DE BALDOMAR
L’Associació Esportiva de Baldomar, celebra la 6a edició de la Cursa i Caminada de Muntanya. Ampli recorregut pel terme de la Vila, amb inici i arribada dins del poble. Qui vulgui informar-se, apuntar-se i/o col·laborar, que entri al bloc: cursadebaldoma.blogspot.com 

CAMINS
Fa pocs dies que s’han arranjat diferents camins, de la convocatòria de la Gestió Forestal Sostenible, per la prevenció d’incendis forestals, i també d’un altre petit ajut de la Diputació. Fem-ne un bon us. 

AJUT PER A INVERSIONS DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA
Ha sortit la convocatòria per Inversions Locals, de 10.000 euros per EMD, a destinar a qualsevol tipus d’inversió que calgui fer. Així mateix una quantitat més per despeses en subministres, que puja a 5.000 euros.
I finalment també ens has atorgat l’ajut d’11.000’- euros, per l’arranjament de la infraestructura de la Segla de l’Horta, claveguera de la Costa de la Segla i millora del safareig inclosa. 

CASAL
De moment, a partir d’ara el Casal només obrirà en dissabte, tarda i nit, i algun dia convingut, generalment amb voluntaris. Així mateix, quan hi hagi una diada gran, s’obrirà com sempre es feia.
Propers actes:
  • - Castanyada del dia 31 d’octubre: qui vulgui assistir-hi, que s’apunti a l’Oficina de l’EMD.
  • - Cursa de Muntanya del dia 1 de novembre: el Casal s’obrirà tot el matí a partir de les 8 h.