dimarts, 13 de març del 2018

Comunicat nº56, Març 2018


PARC DE SALUT A L’ESPAI FREGINALS
Un cop es va realitzar la jornada de presentació dels aparells, per part del tècnic de Salut de la Diputació, diferents persones s’han organitzat per anar-hi les tardes del dimarts i del divendres, sempre a 2/4 de 4. 

FESTA DEL PORC 2018
Tot i el fred es va poder realitzar una bona jornada gastronòmica. Agraïm de debò la vostra col·laboració i disposició perquè l’esdeveniment pogués funcionar molt bé.
El proper dia 31 de març, dissabte de Pasqua dinarem a la Plaça amb gènere que va quedar de la Festa del Porc. Tothom qui vulgui venir, s’ha d’apuntar al Casal o a l’oficina de l’EMD fins el dijous Sant, dia 29 de març. 


SERVEI WIFI
A finals del passat any i també a principis d’aquest hi ha hagut diferents problemes que han ocasionat talls en el servei. Finalment s’ha trobat l’avaria en un aparell del complex central. Però de totes maneres, hi ha usuaris que teniu més problemes del que realment hi ha. Us aconsellem que mireu el vostre ruter. 

AL CASAL
Sopar de “traje” cada 1er. dissabte de mes. A veure com anirà. La idea és trobar-nos a sopar, cadascun portant una cosa o altra i compartir-ho amb els altres comensals. Més o menys, el mateix dia després de dinar al Casal, s’acabaria de concretar el que més be aniria per aquella nit. 

CANVIS A LA SECRETARIA DE L’OFICINA
La Carme Sellart deixa la secretaria de l’oficina de l’EMD. Aprofitem per agrair-li els seus serveis durant aquests 6 anys de funcionament de l’Entitat.
Demanem a qui pugui estar interessat en ocupar el lloc d’administrativa amb funcions de Secretària, per una mica més de mitja jornada, que ens faci arribar el seu currículum abans del 23 de març. 


TRANSPORT PER LES PERSONES
De moment i mentre no ens arribi cap solució externa, provarem de veure com funciona un servei de taxi a la carta. Durant el que queda d’aquest any, assumiríem el 50% del billet del taxi, amb els següents condicionants:
  • - Les persones han de tenir més de 65 anys o alguna minusvalia o mobilitat reduïda.
  • - Un cop per setmana. Pot ser anar, tornar, o bé, anar i tornar. A repartir per ocupants del vehicle.   Caldrà trucar abans al taxi, que ells mateixos combinaran la disponibilitat i l’horari que us vagi millor.  

REUNIÓ GENERAL AMB TOTS ELS VEÏNS
Des de l’EMD volem parlar de diferents activitats i/o serveis que cal debatre, per establir la seva continuïtat i de quina manera, com ja hem anat avançant en els últims Comunicats. Reunió pel dissabte dia 31 de març a les 7 de la tarda, a la Sala del Ball:
  • Festa Major
  • Casal
  • Piscina