dimecres, 31 de gener de 2018

Comunicat nº55, Gener 2018POSTA EN MARXA DEL PARC DE SALUT A L’ESPAI FREGINALS
El proper dimarts dia 6 de febrer, a 2/4 de 5 de la tarda al mateix parc de salut, el sr. Hèctor Carrión, tècnic de salut, ens oferirà una sessió per aprendre com funcionen tots els aparells i els avantatges que comporten. També es farà l’entrega de camises i gorres a tots els assistents. Si fos cas que plogui, es suspendria la sessió per un altre dia.

CALENDARI TAXES
Us informem del període de cobrament de les diferents taxes:
  • -   Aigua: 2on. semestre 2017, durant el febrer
  • -   Guals: març-abril
  • -   Escombraries: maig-juny
  • -   Aigua: 1er. semestre 2018, juliol-agost
  • -   Servei Wifi: agost-setembre
  • -   IBI urbana i rústica, i vehicles: ho cobra directament l’Ajuntament d’Artesa. 

CALENDARI ANDRÒMINES PER L’ANY 2018
També el trobareu a la web de l’EMD. La recollida es farà a l’entrar a l’Espai Freginals, sempre en dimarts. Caldrà notificar-ho abans a l’oficina de l’EMD:
        
         -  30 de gener, 27 de febrer, 20 de març, 24 d’abril, 29 de maig, 19 de juny, 24 de juliol, 28 d’agost, 25 de setembre, 30 d’octubre, 27 de novembre i 18 de desembre. 

Objectes que NO poden ser recollits:
Runa, fibrociment, vidres i miralls, fluorescents i bombetes, piles i bateries, elements de cotxe, pneumàtics en general, caixes amb brossa diversa, cartró, vidre, porexpan, roba i calçat, mànegues de reg, material d’horticultura, pots de pintura i dissolvents. Per a això ja hi ha la deixalleria d’Artesa de Segre, oberta cada tarda de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 hores (excepte el dimarts), i el matí dels dissabtes de 10:00 a 13:00 hores.


FESTA DEL PORC 2017
Enguany celebrarem la 36ena. edició, que s’escau el dissabte 24 de febrer. Recordeu que pel dinar caldrà el tiquet corresponent, al preu de 12 euros. La festa començarà a les 9 del matí a la Plaça de la Font. Com sempre demanem la vostra col·laboració i assistència a l’esdeveniment.


FEINES DEL POBLE
A principis de febrer, el Consell Comarcal ens atorga una part d’un nou Pla d’Ocupació, però que en aquest cas gestionaran directament ells mateixos. Així doncs, de moment, un parell de persones vindran un dia per setmana, a fer les tasques de poble.

FESTA MAJOR-2018
Des de l’EMD i la Comissió de Festes fem una crida a totes aquelles persones interessades que vulguin col·laborar en organitzar la propera Festa Major. Que s’apuntin durant el mes de febrer a l’oficina de l’EMD, telf. 973 401 481 o correu electrònic emd@baldomar.ddl.net. Aviat realitzarem una reunió per veure com s’enfoca la propera edició.