dimarts, 7 de gener de 2020

Comunicat nº75, Novembre 2019


IL·LUMINACIÓ DELS CARRERS PER NADAL
Aprofitant  les festes de Nadal, ha sorgit la idea de què els veïns proposeu com decorar els vostres carrers. I per la inauguració, el dia 14 de desembre a les 7 del vespre, està prevista una “torronada popular” al Casal, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns. L’EMD s’encarregaria de la connexió a la xarxa de l’enllumenat públic.
Doncs, aquest dissabte dia 23 de novembre a les 4 de la tarda, us convoquem a tots al Casal per parlar-ne.

PÈRDUA D’AIGUA DE LA RED GENERAL
No hi ha manera de poder trobar el que sembla una fuita de la xarxa general.  Demanem que se’ns comuniqui qualsevol indici, per petit que sigui, a veure si es pot descobrir que està passant.

COMISSIÓ DE FESTES PEL 2020
Una nova Comissió de Festes comença a organitzar la Festa Major pel 2020, a la que animem en la seva intenció.

“REIXOS”
Està previst que pel dia 5 de gener, diumenge, vinguin de nou els Reis Mags d’Orient a visitar el nostre poble. Més endavant confirmarem l’hora d’arribada.

RENÚNCIA  VOCAL  EMD
En Josu Martín Campo, ha comunicat  la seva dimissió com  a Vocal de l’EMD.  Li agraïm la seva participació en la Junta.

RECOLLIDA D’ESCOMBRARIES
La vaga indefinida que estava convocada pels treballadors de l’empresa adjudicatària del Consell Comarcal va durar una setmana, del 7 al 14 de novembre. A poc a poc, esperem es regularitzi la recollida, que per sort no ha estat un problema per Baldomar, tan per la capacitat dels punts de recollida que tenim, com per l’actitud dels veïns, de no colapsar-los. Per aquest mes de novembre, també s’ha posposat la recollida de voluminosos.

TAXES PEL 2020
Pel proper any, el preus de les taxes seran els mateixos. Amb el que es recapta es pot finançar la despesa de cada servei. Així mateix, la taxa de les escombraries també es pot mantenir, perquè tot i que està pujant en d’altres poblacions, des de que es tenen les illetes i la nova organització, hem reciclat una mica més.