dijous, 30 de gener de 2020

Comunicat nº76, Gener 2020


CAGADES DELS GOSSOS
Tornem a insistir en que heu de vigilar els vostres gossos perquè no facin les deposicions en l’espai públic. Demanem que hi esteu a sobre.

DECORACIÓ I IL·LUMINACIÓ DELS CARRERS , REIS MAGS I CONCERT
Han estat unes festes entranyables. Moltes gràcies per la vostra col·laboració, tant en la decoració com en la il·luminació. La participació també ha sigut molt alta, fins i tot en la “processó i torronada”, (facilitada per l’Associació, que va recaptar 161€ per la Marató de TV3), així com en el Concert de les Corals de Linyola i Bellcaire.

APROVACIÓ OBRES PUOSC
En el Ple del passat 11 de novembre, es va aprovar per unanimitat concórrer a la convocatòria del nou PUOSC, a veure si Governació ho acaba aprovant:
·      Anualitat   2021:    arranjament dels carrers Calvari i Portal, i part del carrer Noguera.
·      Anualitat   2022:    compra Cal Masia, retallada façana, magatzem als baixos i dues plantes per cultura, promoció i turisme, amb entrada per la Plaça l’Olivera.

PREUS PÚBLICS PEL 2019  
Com ja varem dir, es mantenen en relació a l’any anterior. Us informem de quin serà el període de cobrament de les diferents taxes:
·      Aigua: 2on. semestre 2019,  durant el febrer
·      Guals:  març-abril
·      Escombraries:  maig-juny
·      Aigua: 1er. semestre 2020,  juliol-agost
·      Servei Wifi:  agost-setembre
·      Reg de l’Horta:  novembre

L’IBI urbana i rústica i els vehicles:   ho cobra directament l’Ajuntament d’Artesa de Segre.

CALENDARI  DELS  VOLUMINOSOS  PEL 2020  
El Consell Comarcal farà la recollida els dilluns següents:
·      13 de gener, 3 de febrer, 2 i 30 de març, 4 de maig, 1 de juny, 6 de juliol, 3 d’agost, 7 de setembre, 5 d’octubre i 16 de novembre.
Penseu que cal informar primer a l’oficina i després deixar les andròmines a la zona dels Freginals. Com a molt tard, heu d’avisar el dijous abans de la recollida.


---Recordeu que hi ha objectes que  NO poden ser recollits:
Runa, fibrociment, vidres i miralls, fluorescents i bombetes, piles i bateries, elements de cotxe, pneumàtics en general, caixes amb brossa diversa, cartró, vidre, porexpan, roba i calçat, mànegues de reg, material d’horticultura, pots de pintura i dissolvents. Per a això ja hi ha la deixalleria d’Artesa de Segre, oberta cada tarda de dilluns a divendres de 16’00 a 20’00 (excepte el dimarts), i el matí dels dissabtes de 10’00 a 13’00 hores.

Us recordem altre cop, que com millor reciclem, més evitarem la pujada del rebut de la brossa.

PÈRDUA D’AIGUA DE LA RED GENERAL  
Finalment s’ha trobat la fuita a la xarxa d’aigua que provocava una gran quantitat de litres de pèrdua. En aquest cop, ha estat en la xarxa general del Carrer del Portal, la connexió del corral del Rosa.
Actualment, justament al revés. Donat que la Font del Poble raja molt, arriba més aigua al depòsit de la que consumim. Per mirar d’equilibrar el nivell de clor, és millor que l’aigua es perdi per la xarxa, que no pas pel sobrexidor cap a la claveguera. És per això que tenim oberta una aixeta de la canonada general, al carrer Baix davant de Cal Cabalé.

LECTURES DELS COMPTADORS DE L’AIGUA
Ja podeu anar passant les lectures dels comptadors que estiguin dins dels edificis. El període de cobrament serà  el 2on. semestre de 2019.

PLA D’OCUPACIÓ DEL CONSELL COMARCAL  
Per aquesta temporada i durant 6 mesos, ens han atorgat una persona per ajudar en les tasques del poble. És el senyor Abdelkrim Dahmani, veí d’Artesa, que vindrà els dimarts fins el dia 16 de juny.

RENÚNCIA  VOCAL  EMD
Na Gemma Cayetano Rodríguez, ha comunicat la seva renúncia per motius personals, com a Vocal de l’EMD. Li agraïm la seva participació en la Junta.

CONTINÚEN ELS SOPARS DE “TRAJE”  
Quasi fa dos anys d’aquestes trobades “gastronòmiques i de caliu”, el primer dissabte de cada mes. Per aquest dia 1 de febrer, un altre cop ens trobem al Casal.!!!

FESTA DEL PORC 2020
Enguany celebrarem la 38ena. edició, que s’escau el dissabte dia 29 de febrer. Recordeu que pel dinar caldrà el tiquet corresponent, que podreu recollir al Casal, al preu de 12 euros. La festa començarà a les 9 del matí a la Plaça de la Font. Com sempre demanem la vostra col·laboració i participació en l’esdeveniment.