dilluns, 20 de juliol de 2020

Comunicat nº78, Juny 2020

DESCONFINAMENT

Per sort sembla que les coses van millor. De totes maneres cal actuar sempre atenent a les mesures de precaució, sobre tot la distància i evitant aglomeracions. De tots depèn continuar per aquest bon camí.


TEMA DE LA PISCINA

En principi hi ha la intenció d’obrir, sempre que es pugui garantir la seguretat en la salut i el compliment de les normes que estiguin establertes. Probablement aquest any el tema de la piscina anirà una mica diferent, però creiem que és millor tenir un punt obert, mínimament controlat, on hi pugui haver un ordre entre la gent. S’està en contacte amb el Consell Comarcal i la Unitat d’Aigües de la Diputació de Lleida, per mirar d’obrir totes les piscines de la Comarca en la Fase-3 i en una mateixa data, previsiblement a principis de juliol. Es va avançant, però encara no hi ha res decidit.

 

Us convoquem a una reunió amb tot el poble el dissabte dia 20, a les 2/4 de 5 de la tarda a la Plaça de la Font, per fer un intercanvi d’impressions, de com enfoquem la situació.

 

FESTA MAJOR - 2020

La situació actual també porta a un replanteig de la nostra festa major. La Comissió de Festes treballa decidida per a poder oferir al poble diferents actuacions i activitats. No se sap encara en quin format, però d’acord a com es vagi avançant, aniran prenent decisions.

 

DISTRIBUCIÓ DE BUTÀ

L’empresa subministradora demana que per poder atendre les necessitats de cada usuari, se’ls truqui per fer les comandes de les botelles a través del telèfon  973 237237, per rebre-les el dia 10 de cada mes, com sempre.

 

TEMA DELS COLOMS

Sobretot cal tancar les finestres i d’altres obertures de les cases i corrals dins del poble. Ja ho hem dit diferents cops, però cal fer un esforç, doncs aquests animals van augmentant el seu nombre i faran el problema encara més gran.

 

 

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS

“AMICS DE BALDOMAR”

 

 

FESTA DE SANT JOAN  

Degut a la pandèmia de la Covid-19, s'ha decidit d'anul·lar la Festa de Sant Joan que s'havia de celebrar el proper dia 23 de juny.