dijous, 23 de març del 2017

Comunicat nº44, Febrer 2017


CALENDARI ANDRÒMINES PER L’ANY 2017
La recollida es farà a l’entrar a l’Espai Freginals, sempre en dimarts. Caldrà notificar-ho abans a l’oficina de l’EMD:
     - 31 de gener, 28 de febrer, 28 de març, 25 d’abril, 30 de maig, 20 de juny, 25 de juliol, 29  d’agost, 26 de setembre, 31 d’octubre, 28 de novembre i 19 de desembre.
     Objectes que NO poden ser recollits:
Runa, fibrociment, vidres i miralls, fluorescents i bombetes, piles i bateries, elements de cotxe, pneumàtics en general, caixes amb brossa diversa, cartró, vidre, porexpan, roba i calçat, mànegues de reg, material d’horticultura, pots de pintura i dissolvents. Per a això ja hi ha la deixalleria d’Artesa de Segre, oberta cada tarda de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h (excepte el dimarts), i el matí dels dissabtes de 10:00 a 13:00 hores. 


FESTA DEL PORC 2017
Enguany celebrarem la 35ena. edició, que s’escau el dissabte 25 de febrer. Recordeu que pel dinar caldrà el tiquet corresponent, al preu de 12 euros. La festa començarà a les 9 del matí a la Plaça de la Font. Com sempre demanem la vostra col·laboració i assistència a l’esdeveniment. 


HOMENATGE A L’ANTONI BORRELL, EN EL SEU 90è ANIVERSARI
El pintor del nostre poble, compleix els 90 anys. Aprofitant aquest esdeveniment se li farà un homenatge per les seves aportacions artístiques al poble el dissabte 18 de febrer, a les 6 de la tarda a la Casa de la Vila i Museu, equipament que ell va crear i que gestiona des de fa 47 anys, i a 2/4 de 7 a l’església del poble amb la intervenció de diferents personalitats del món polític i cultural. Després ens traslladarem a la Sala del Ball per mirar una pel·lícula històrica. Per finalitzar hi haurà un petit refrigeri al Casal. 

FEINES DEL POBLE
El Consell Comarcal de la Noguera que gestiona els Plans d’Ocupació del Departament de Treball, ens ha atorgat una subvenció en forma de capital humà, en la persona del sr. Francisco Cerrillo, a jornada complerta durant 6 mesos. Atendrà les feines extraordinàries i menys urgents, però igualment necessàries que ordinàriament no podem concloure. Entre d’altres: pintar les portes de la Casa de la Vila, el manteniment de la Segla de l’Horta, pintar les últimes baranes col·locades, ..... 

ROBATORIS A BALDOMAR
El passat dilluns dia 23 de gener diferents habitatges del nostre poble varen ser assaltats. Es treballa amb els Mossos d’Esquadra per intentar treure conclusions i aconseguir la detenció dels infractors.