dijous, 4 de gener de 2018

Comunicat nº54, Desembre 2017


CASAL
De moment es va obrint els dissabtes de 3 a 5 de la tarda de manera voluntària. Al vespre i en diferents situacions si hi ha quòrum, amb altres persones responsables.

NOVA INCORPORACIÓ A LA JUNTA DE L’EMD
L’Anna Costa, nova veïna de Baldomar, passarà a formar part de la Junta, atenent la seva voluntat de col·laborar amb el poble. 

PREUS PÚBLICS PEL 2017
De cara al proper any els preus de les taxes es mantenen, exceptuant-ne un parell:  
   -  la del Wifi: passa de 35€ a 56€ + IVA, augment elevat degut a diferents reparacions i inversions per a la millora del servei amb noves antenes
emissores.
   - 
la recollida de les escombraries: una petita puja, un 2’80%

          · Brossa per habitatge: 82.22€
         
· Habitatges amb persones de més de 65 anys: 63.65€ 


GOSSOS PEL CARRER
Fa uns dies varem fer cartes a tots els propietaris dels animals de companyia, perquè últimament hi ha moltes deposicions pels carrers. Esperem que no calgui arribar a sancionar, però després de tants cops avisant, encara no s’ha pogut evitar el problema. 

TREBALLADOR DE CARRER
Encara no hem trobat cap persona per a les tasques del poble. De moment esperem a principis d’any quan possiblement se’ns atorgui un altre pla d’ocupació des del Consell Comarcal de la Noguera. 

CAVALCADA DE REIS
El proper dia 5 de gener, celebrarem la tradicional cavalcada de Reis. Com sempre, arribaran a les 9 del vespre i faran l’entrega dels regals a l’Església. 

LECTURA DELS COMPTADORS DE L’AIGUA
Durant els propers dies, podeu anar passant la lectura de l’aigua a l’oficina de l’EMD. Més que res les cases que teniu el comptador dins de l’habitatge i al qual no podem accedir. 

PROBLEMES AMB EL SERVEI DE TELEFONIA FIXA
Diferents veïns del poble es queden sense servei quan hi acostuma a haver pluges. Tothom que es trobi en aquesta situació, que ens ho comuniqui, i aleshores podrem fer una queixa conjunta a la companyia corresponent.